Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok az kizáró ok ha a fiú fiatalabb?
Figyelt kérdés
Pl.: a fiu 15 a lany 16-172020. jan. 18. 11:05
1/5 anonim válasza:
Nálam az kizáró ok, ha idősebb:D mindig pár évvel fiatalabb srácok jőttek be. Nagyon max a velem egy idős:)
2/5 anonim válasza:
Nem, bár én a nálam idősebbekkel jobban kijövök. De ha a srác érett, akkor miért ne?
3/5 anonim válasza:
Egy pár év ide vagy oda nem számít
4/5 anonim válasza:
hat nálam igen.Ha mindketten ugyan annyik vagyunk de nekem mondjuk előbb van a szulinapom akkor az nem nagy gaz,de ha pl évek akkor az nekem már furcsa.
5/5 anonim válasza:
Az idősebb srácokkal jobban kijövök, de ha esetleg tényleg annyira érett a fiú akkor nekem nem lenne probléma szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!