Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Belémszeretett" egy nálam jóval fiatalabb lány, akivel mégcsak nem is találkoztam?
Lassan 20 éves srác vagyok, és a véletlen folytán belekerültem egy nálam jóval fiatalabb (15-16) tagokból álló messenger csoportba.
Az egyik kb ilyen korban lévő csajszi egy idő után elkezdett privátban irogatni, nekem nem tudom hogy, de nem tűnt fel, hogy időközben megtetszettem neki.
Eddig 2-3 csoportos videochaten, huszonvalahányszor telefonon beszéltünk elég hosszasan, utóbbi mellett általában gépen játszottunk egy lightosabb gamet, ami közben bőven lehet másról is beszélni.
Végig úgy voltam vele, hogy csak haveri szinten érdeklődik ő is irántam, aztán ma írt. Nem mert hozzá felhívni, csak egy hosszabb üzenetben írta le, hogy szeret, de nem merte elmondani, mert félt attól, hogy én nem így érzek.
Eleve fura, hogy szerethet bele egy ember a másikba úgy, hogy nem is találkoztak még azelőtt élőben, nameg alig ismerik egymást. Én arra gyanítok, hogy csak tetszem neki.
Nyilván össze lehetne hozni randikat, hogy mrgismerjük egymást, viszont engem az aggaszt, hogy ebben a korban 5 év az nem túl húzós-e?
Nem tudom, hogy kéne a továbbiakban kezelnem ezt az egészet, nem történt még velem ehhez hasonló.
Nem sok az az 5 ev meg am is te is fiatal vagy de amit erzel
20/L
Nem olyan sok. ha ő 20 éves lesz, akkor te 25 leszel kb.
Szóval annyira nem gáz.
Tőled függ, hogy elfogadod-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!