Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mit jelent?
Van egy fiú aki tetszik.
Elkezdtem vele szemezni, és azóta hónapok óta szemezgetünk, keresi a szemkontaktust velem, mosolyog rám,bámul, utánam néz.
Viszont nem lép semmit.Ha bejelölöm nem jelöl vissza.És nem olyan gyereknek tűnik aki nem merne lépni.
(Egyszer rá írtam) Személyesen meg nem tudok oda menni hozzá mert mindig valakivel van.
Arra vártam eddig, hogy lépjen, de nem tesz semmit, viszont mindig néz. Miért van ez?
17L, trollok kerüljenek.
Tetszik neki a külsőd, de ha nem is jelöl vissza, és te nem is mész oda hozzá, hogy megismerkedjetek, akkor nem biztos, hogy ennél komolyabb is lenne.
Amikor ráírtál arra válaszolt?
ismerős a szitu xd, csak én léptem de valami nemúgy sült el ahogy kellett volna :D
készülj mert ha lép akkor nem fog boldog lenni ha te nem akarsz kapcsolatot, még
Van az évfolyamban egy lány, aki úgy konkrétan ki is írhatta volna akár ezt a kérdést, mert ugyan ez a helyzet velem. Személy szerint azért szemezek vele és "bámulom" , mert egyszerűen tetszik a külseje, megfog a kisugárzása. Viszont kapcsolatot nem igazán tudnék vele elképzelni. Egyszerűen más körökben mozog, totál nem az én világom az instagram posztjai és a baráti társasága alapján. Én élek-halok a mozgásért, sportokért, szeretem a rendszerességet az életemben. Ő viszont többnyire inkább bulizik, dohányzik.. Előbbit én is szoktam, de mondjuk 2 havonta 1x. :D
Ezektől eltekintve viszont egyszerűen jól esik a pillantása amikor vissza néz rám és szemkontaktust sikerül kialakítani vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!