Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek rólam? LÁNYOK!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam? LÁNYOK!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

röviden rólam :197 cm magas 75kg zöldeskék szem 18/F, kedves aranyos helyes srácnak mondanak a lányok, csak kíváncsi vagyok több ember véleményére.. ezek alapján össze jönnének e velem? odafigyelek mindenre.. és néha egy lánynak sem vagyok jó..

Alkalomkor kedveskedek stb.. figyelmesnek tartom magam, mindenkire való tekintettel.. és az utóbbi időben rövid kapcsolataim vannak.. tip?

2020. jan. 9. 23:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

komolyan SZÁMOK? és annyi , hogy figyelmesnek és kedvesnek tartod magad?? ez alapján nehéz azt mondani, hogy összejönnék veled...

Gondolj bele, szerintem senkinél nincs olyan, hogy a szemszíne miatt nem jönne össze valakivel...magasság, súly az még mérvadó, de azok is eltörpülnek a személyiség mellett.

Ahogy írták előttem a kisugárzás az nagyon fontos, meg hogy nyitott legyél, de ne annyira rámenőssen, hogy már ide is kiírsz kérdést...nyugi, majd alakul 19L

2020. jan. 10. 15:17
 12/18 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, így van, jó biztos van rossz tulajdonságom.. pld nem szeretem ha kihasználnak , sokat veszekszem a szüleimmel is.. viszont sokat dolgozok értük mivel sajnok mindketten betegek (<---offtopic), takarítok, ha nálam van egy barátom akkor , rá is figyelek hogy enni inni legyen, tisztaság és rend legyen, ha valakinek szüksége van a segítségemre akár egy fuvar vagy bármi akkor általában ott vagyok.. segítek, ha a szomszédban kell valami szint úgy..

#6 köszönöm a véleményed ♥ tudom keveset írtam magamról.. de szinte külső tulajdonságok alapján nehéz véleményt alkotni bárkiről is, csak egy "képzeletbeli statisztikát szerettem volna"

#7 hát lehet :/ de csak én gondolom úgy hogy mennyivel jobb lenne szeretve lenni és szórakozni a másikkal? lehet kicsit ilyen "nyálas" a felfogásom .. de úgymond igénylem azt a szeretetet amit én adok a páromnak ..

#9 egy kicsit vékony vagyok.. jó étvágyam van de ilyen a testem, képtelen vagyok hízni.. nem vagyok kigyúrt sem, de a sok munka miatt azért kezdenek gyűlni az izmok, de persze megint, kinek a Pap kinek a Papné

#10 nem szeretem ha nem kapok elég törődést, nem szeretem leszarva érezni magam, nem szeretem ha egy lány nagyon "kihívóan öltözködik" ---> szerintem van az a öltözködési stílus ami eléggé elegáns, és "intelligenciát sugall"

hát tényleg bonyolult "rossz" tulajdonságokkal illetni magad, majd meg kérem egy barátomat hogy segítsen ki, és majd csatolom.

#4 így van, a kisugárzást nem lehet interneten átadni! ♥ (nekem is sokat számít)

Köszönöm Mindenki válaszát! Várom a többiekét is!

2020. jan. 10. 15:35
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 Már hogy beindult a beszélgetés köztem és köztetek, az utolsó kommentem elolvasva sokkal többet elmondok magamról.

így van igazad van, nem mérvadó a szemszín, a személyiség a legfontosabb és hogy mennyire vagy lelkiismeretes, szint úgy nekem még sokat számít az ha egy lány tudja honnan kelt fel..

Nyitott vagyok, de nem azért írtam ki a kérdést mert egy gyökér senki vagyok..

csak csupán érdekelt.

Társasági ember vagyok, sokat járok bulizni, házi buliba stb, a barátaimmal paintballozni és ehhez hasonló szabadtéri programok, szeretem ha egy lány is nyitott, és együtt bármilyen problémát vagy bármi mást meg tudunk beszélni. Köszönöm #11!

2020. jan. 10. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vagy az esetem bocsi:D ezek közül mindennek az ellentéte jön be inkább(persze kivéve a kedvesség)
2020. jan. 10. 19:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát ezek az infók alapján bejönnél nekem.

De gondolom te is tudod , hogy nem csak a külső számít,hanem a belső értékek is./L

2020. jan. 10. 20:08
 16/18 A kérdező kommentje:
#14 szóval neked az jön be ha leszarnak és nem foglalkoznak veled, érdekes, persze van ilyen is
2020. jan. 10. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:
#15 tudom igen, viszont itt feljebb írtam pár belső tulajdonságomat, olvastad/olvastátok-e!?
2020. jan. 10. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem figyeltem. Most elolvastam a tulajdonságokat. Hát normális lehetsz szerintem így ezeket olvasva.(#15vok)
2020. jan. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!