Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam? LÁNYOK!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
röviden rólam :197 cm magas 75kg zöldeskék szem 18/F, kedves aranyos helyes srácnak mondanak a lányok, csak kíváncsi vagyok több ember véleményére.. ezek alapján össze jönnének e velem? odafigyelek mindenre.. és néha egy lánynak sem vagyok jó..
Alkalomkor kedveskedek stb.. figyelmesnek tartom magam, mindenkire való tekintettel.. és az utóbbi időben rövid kapcsolataim vannak.. tip?
2020. jan. 9. 23:30
1/18 anonim válasza:
Figyelj ez elég kevés infó, amit megadtál. Egy ember nem csak jó tulajdonságokból áll, hanem rosszból is. Ha pont te vagy az ideálja valakinek akkor össze jön veled, ha nem akkor nem.
2/18 anonim válasza:
Lassan a Gyakorinak pályázatot kell kiírni az ilyen gyökerekre... miért kell minden nap feltenni egy ilyen egó-növeléses kérdést? nem értem
4/18 anonim válasza:
Ez így szép és jó amit leírtál ,de sajnos nekem ez nem jelent igy semmit
Nekem a kisugárzás rengeteget számít ,azt meg nem lehet igy tudni
5/18 anonim válasza:
A leírtak alapján nekem külsőre bejönnél. :)
17/L
6/18 anonim válasza:
Túl öntelt vagy ezek alapján, így nekem nem.
7/18 anonim válasza:
Lehet, hogy azért vannak rövid kapcsolataid, mert ebben a korban sokan kísérleteznek, még nem életük párját keresik.
8/18 anonim válasza:
17 l vagyok es nekem nagyon nem tetszel
9/18 anonim válasza:
Elég vékony lehetsz. De akinél ez kizáró ok, azzal amúgy sem érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!