Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Nem tudok dönteni.
Van egy lány, akivel kicsit több mint egy hónapja beszélgetünk (snapchaten rám írt még december elején) és azóta találkoztunk is párszor. Eleinte nem tetszett, de tudom, hogy én tetszettem neki, és nagyon sokat beszélgettünk. Téli szünetben már minden nap. Azután január elsején este találkoztunk, és amikor elbucsuztunk, megöleltem.
Másnap még minden ugyanolyan jó volt, harmadikán viszont nem írt vissza. Nem is volt aktív. Negyedikén reggel írt, hogy magyon sajnálja, csak összeveszett a szüleivel, és azóta sem beszéltünk. Nem aktív egész nap, kezdek aggódni érte... eleinte nem tetszett, de mostanra nagyon megszerettem, és tudom, hogy én is tetszem (legalábbis eddig tetszettem) neki. Írjak neki én? Vagy várjam meg, hogy ő írjon? Talán engedjem el...?
Persze, hogy írj! Ne légy már ennyire gyámoltalan..
Főleg, hogy baj van a szülei és közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!