Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig nem megy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nem megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom ez sokaknak furcsa lesz de én már kiskoromban beleszerettem egy lányba... Azaz 11 évesen. Ő még akkor 10 volt de már akkor beleszerettem viszont ő akkor bagózott rám... Most 16 vagyok és még most sem tudom elkérni hogy adjon egy esélyt hogy bebizonyítsam neki hogy szeretem őt.... Másokba szeret... Viszont el akarom érni azt hogy adjon nekem is egy esélyt. Hogyan tehetném ezt meg? :(

Nem tudok ráírni mert mikor kisebbek voltunk akkor le tiltott. Azt hittem mostanra változtak az érzései... Mindig próbálkoztam de nem tudtam elkérni vele semmit. Talán kissé már megutált de nem fogok elmondani róla nem ilyen segítségre van szükségem. Úgy érzem mostanra hogy semmi értelme az életének nélküle... Most van pasija.. Nem szeretnék lemondani róla SOHA illetve nagyon kérlek titeket trollok most kíméljenek... Az életem ez a lány

Szóval csak annyi hogy hogyan tudnám elkérni azt hogy adjon egy esélyt? Hogyan tudnák vele beszélni...

2020. jan. 4. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először alakíts ki vele egy barátságot, utána próbálkozz. Hiszen, azt mondtad kezdett megutálni, barátja is van. Így nem igazán van esélyed. Nehéz lesz, de egy kicsit nyomd el az érzéseidet, legalább csak addig, amíg nagyon jóba nem lesztek.

Bizonyítsd be, hogy mindig mellette vagy, ha esetleg majd szakít a sráccal, vigasztald meg, de biztosítsd arról, hogyha ő nem érez irántad semmit akkor legalább, a barátság hagy legyen köztetek.

2020. jan. 4. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
30%
Még mindig nem
2020. jan. 4. 23:24
 3/3 anonim válasza:
56%
Szerintem engedd el, sok hal van még a vízben. Csak az időben vesztegeted.és lehet hogy ha nyitottabb lennél mással sikerülne. Tudom milyen érzés bevallani/észrevenni hogyha valaki nem érez irántad semmit, de amint sikerül még ha nehéz is lesz túltenni magad rajta, könnyebb lesz.
2020. jan. 4. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!