Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy oda egy helyes fiu egy csunya lanyhoz?
Egy nagyon helyes fiu aki bármilyen lány megkaphat 16 éves kockahas stb
Miért megy oda ismerkedni egy ismeretlen lanyhiz aki nem szép alakja se jó szóval meg azt se lehet mondani hogy a személyisége miatt.
Napi "irigy vagyok arra a kis lúzer lányra, mert lenyúlta a menő pasimat, pedig én annnnnyira szép vagyok" kérdésünk is megvolt. Köszönjük.
Ha meg te lennél a csúnya lány: hidd el, vannak értékeid, csak nem látod őket. De más igen :) óvatosan persze a sráccal, mert nem mondom, hogy soha nincs esély a kihasználásra, de egy lehetőséget adhatsz neki, hogy jobban megismerjen, a viselkedéséből sok minden leszűrhető.
Igen?
Akkor meg tök jó, hogy pont a rád nem vonatkozó részét sikerült kiragadnod a kommentemnek.
Aláírtam azt is, amit a "csúnya" (egyáltalán nem biztos, hogy a fiú is annak gondol) lány helyzetéről gondolok és ezt fenn is tartom. Nem minden srácnak ugyanaz az ideálja, simán lehet, hogy te tetszel neki és nem a mai tömeglányok, akik úgy néznek ki, mintha valami futószalagról jöttek volna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!