Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért megy oda egy helyes fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy oda egy helyes fiu egy csunya lanyhoz?

Figyelt kérdés

Egy nagyon helyes fiu aki bármilyen lány megkaphat 16 éves kockahas stb

Miért megy oda ismerkedni egy ismeretlen lanyhiz aki nem szép alakja se jó szóval meg azt se lehet mondani hogy a személyisége miatt.

2018. szept. 16. 10:12
 1/8 anonim válasza:
100%
Miért ne lehetne mondani hogy nem a személyisége miatt? Egyébként azért mert nem ítélkezik.
2018. szept. 16. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

Napi "irigy vagyok arra a kis lúzer lányra, mert lenyúlta a menő pasimat, pedig én annnnnyira szép vagyok" kérdésünk is megvolt. Köszönjük.

Ha meg te lennél a csúnya lány: hidd el, vannak értékeid, csak nem látod őket. De más igen :) óvatosan persze a sráccal, mert nem mondom, hogy soha nincs esély a kihasználásra, de egy lehetőséget adhatsz neki, hogy jobban megismerjen, a viselkedéséből sok minden leszűrhető.

2018. szept. 16. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ami neked csunya lehet másnak szép
2018. szept. 16. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak úgy mondom higy nem vagyok irigy mert pont én vagyok sz a csunya lány
2018. szept. 16. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak te látod ilyen tökéletesnek. A kockahas még nem jelenti egyből azt, hogy az illető egy álompasi, és az összes lányt megkaphatja, mert nem mindenkinek ez jön be, ahogyan nekem sem. Szerintem ez már kezd kimenni a divatból, uncsik a kigyúrt testű, belőtt hajú szépfiúk, legalábbis számomra biztos, úgyhogy ne érezd azt, hogy nem vagy elég jó hozzá, mert biztos van valami oka, hogy téged választott.
2018. szept. 16. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen?

Akkor meg tök jó, hogy pont a rád nem vonatkozó részét sikerült kiragadnod a kommentemnek.

Aláírtam azt is, amit a "csúnya" (egyáltalán nem biztos, hogy a fiú is annak gondol) lány helyzetéről gondolok és ezt fenn is tartom. Nem minden srácnak ugyanaz az ideálja, simán lehet, hogy te tetszel neki és nem a mai tömeglányok, akik úgy néznek ki, mintha valami futószalagról jöttek volna le.

2018. szept. 16. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha odament hozzád az aki tetszik nem vagy csúnya.
2018. szept. 16. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak te láttad csúnyának. Vagy ha tényleg az, lehet az a fiú szépnek látta.
2018. szept. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!