Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan beszéljek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akit nagyon kedvelek nagyon rendes srác nagyon bírom. Kiderült hogy ő többet érez irántam mint barátság és ezt nem is titkolta. Mikor elkezdett udvarolni nekem teljesen elbizonytalanodtam és nem tudtam eldönteni hogy én mit is érzek ezért mikor randira hívott végül igent mondtam. Randi közben nagyon jól éreztem magam mint általában mikor vele vagyok de rájöttem hogy nekem ennél nem kell több és én csak barátságot szeretnék. Viszont nagyon elbaltáztam a dolgot...Mikor elköszöntünk egymástól végül szájra puszi lett a vége a dolognak. Egyszerűen nem tudtam mit reagáljak így végül csak elköszöntünk és csak aztán realizáltam mi is történt. Baromira elcsesztem és tudom hogy beszélnem kell vele de nem tudom mit mondjak hogy a lehető legkevésbé bántsam meg mert nagyon kedvelem és nem akarom hogy rosszban legyünk. Valakinek esetleg ötlet hogy hogy kéne ezt intézni vagy tapasztalat ez ügyben?

17/L

2019. dec. 14. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt, amit itt leírtál (hogy ezt nem kellett volna, de nagyon kedveled és nem akarod elveszíteni), nyugodtan írd le neki is hasonlóan. Valószínűleg nem fog neki örülni, de ha tényleg fontos vagy neki, akkor remélhetőleg túl fog tudni lépni rajta.
2019. dec. 15. 03:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen beszélj vele erről, és legyél őszinte.

Biztosítsd róla hogy nem az ő hibája, ettől függetlenül kedveled és nem szeretnéd elveszíteni, de nem szeretnél kapcsolatot vele. Menjetek el valami nyugodt helyre és ott beszéljétek meg.

Mondjuk nem baj ha nem hiszi randinak, mert akkor még nagyobbat csalódhat, csak egy szimpla beszélgetésnek állítsd be.

2019. dec. 15. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!