Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja, hogy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársam és ugyanarra szakköre is járunk heti egyszer. (barátnőim szerint megvan az esélye annak, hogy kedvel, vagyis néha olyan apró lépéseket tesz, ami azt sugallja illetve rengetegszer mondják, hogy néz) Igazából szép fokozatosan tettem felé lépéseket. Elsőnek nagy nehezen rávettem magam, hogy bejelöljem, majd snapen is beaddoltam. Aztán élőben is megpróbáltam vele beszélgetni. Nyitott volt és vártnál hosszabb mondatokban beszélt, illetve kissé láttam, hogy zavarban volt. (bár gondolom nem akart bunkó lenni, azért beszélt hosszabb mondatokban) Mondjuk múltkor szintén beszéltem vele pár sort, de akkor meg a szemembe nem tudott nézni. Folyamatosan elnézett aztán vissza a szemembe. Végül pedig ráírtam snapen. Igazából én egy flegma igenre/nemre vártam de ő kisebb "regényeket" írt hangulatjelekkel. Sőt még a nem kérdésemre is szintén válaszolt egy hosszabb mondattal. Őszintén szólva egész aranyosan írt, ahhoz képest, hogy lethet tudja, hogy crusholok rá. Másnap meg szintén küldött egy ugyanolyan snapet, mint amilyennel ráírtam. Szerintetek azért írt, mert azt várta, hogy ismét ráírjak? (félek, hogy, nyomulósnak nézne, pedig semmi célom nyomulni)2019. máj. 11. 09:11
1/1 anonim válasza:
Attól függ. Ha csak egy sima gn/gm streak, akkor nem biztos, de ha valami komplikáltabb, akkot lehet hogy azért külde. Szerintem bejössz neki, legalábbis én ilyenkor szoktam körmondatokban beszélni. Bár ő is rád tud írni, én megvárnám. Küldhetsz neki valamit amire tud reagálni, mert lehet hogy írni akar, csak bizonytalan és nem tudja hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!