Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miről beszéljek vele? Hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek vele? Hogy menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki naaaaagyon bejön, de annyira nem szoktunk beszélni. Hogyan beszélgessek vele? Hogyan ismerjem meg?
2019. okt. 18. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Használd ki,hogy osztálytársad.

Sokkal nehezebb dolgod lenne,ha pl. Másik iskolába járna.

Hogyha nem tudja esetleg,mi a házi,vagy nem tud valamit segíts neki. Vagy pedig érdeklődd meg,mit/miket szeret,tudj meg te is arról dolgokat,és már van is egy téma,amin el lehet indulni.

2019. okt. 18. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, az első válaszoló tökéletesen leírta amit akartam volna😂
2019. okt. 18. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván félénk vagy,megértem én is, de ha ő is érez valamit akkor nem csak magadat hanem mind2őtöket megöl majd a türelem és a semmittevés, merjetek lépni, egyszer élünk nem?😉

Remélem lesz valami köztetek!

2019. okt. 20. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik tantárgyban jól áll, kérj tőle segítséget, mert te "abszolút nem érted" az anyagot. Kérdjed meg a korrepetálásra.
2019. okt. 20. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha akadna valamilyen csoportmunka, vagy olyan alkalom ahol a közelében lehetsz, használd ki.
2019. okt. 20. 22:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még várom, mert ehhez béna vagyok 😅
2019. okt. 23. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne érezd úgy, ha őt is érdekli a társaságod akkor ebből simán lehet valami😁
2019. okt. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!