Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy beszéljek vele? Mit...

Hogy beszéljek vele? Mit tegyek, hogy észrevegyen? Hogy menjek el ilyenkor itthonról?

Figyelt kérdés

Van a közelben egy nagy gördeszka pálya. Van egy fiú, aki deszkázik, és múltkor amikor a körös parton voltam apával, a haverjával és annak a gyerekével, a kölyök összehaverkodott velük. Nagyon bejön a srác, de este 22-23 óra fele szoktak kint lenni a pályán, és anyáék nem engednek el egyedül.. Ráadásul nem mindig szoktak kint lenni, ezért nehéz a dolgom, főleg, hogy a nevét sem tudom. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Én:13 éves vagyok Ő: kb.:14 (max. 15)

2013. aug. 5. 16:12
 1/4 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a nevét az apukád haverjának a gyerekeitől mert azt írtad ( ha jól értelmeztem ) ,hogy összehaverkodott velük. Onnantól meg nem nehéz a dolgod.
2013. aug. 5. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 14-15 évesen este 11-kor kint gördeszkázik, akkor esélyesen olyan "nevelést" kapott, hogy jobb, ha elkerülöd. Max. ismerkedés gyanánt megerőszakol és/vagy kirabol.
2013. aug. 5. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem csak akkor van kint. Csak akkor látom őket, mert nem megyek el itthonról sokat, vagy csak akkor jövök haza :) :D Ja, és annyira nem haverkodott velük össze, csak odament hozzájuk, meg dicsérgette őket.. (a gyerek 6 éves.. ) Úgyhogy akkor bocsi, én írtam rosszul a Haverkodást.. :D :) Köszi a válaszokat! :)
2013. aug. 5. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Jah és nem egyedül van kint, 4-en vannak haverok, és nem úgy néz ki egyik se, mint valami gyilkos.. :D :$
2013. aug. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!