Nagyon tetszik egy végzős srác. Mit csináljak hogy észrevegyen?
Elsős vagyok egy gimiben, Budán. Nagyon tetszik egy végzős srác. A ter. E közel van az enyémhez és néha olyan, mintha felém nézne, de nem vagyok biztos benne. Ma amikor a folyosón bekanyarodtam a termünk felé pont velem jött szembe az egyik haverjával. Amikor megláttam ránéztem, és egy pillanatra Ő is belenézett a szemembe. Mit tegyek hogy észrevegyen?
Légyszi segítsetek! 16/l
Vetkőzz félmeztelenre, tuti észrevesz.
Igazából próbálj hozzá közelebb kerülni, ha nem ismerni, akkor vki által megismerni, utána beszélgetni vele...
Sablonszöveg, de mást nem lehet erre mondani sztem.
Vègzos??
Akkor mar nem jar suliba
S amugy is neki tervei vannak majd vagy ha nem akkor dolgozni megy
Te 9. Esen kicsi vagy hozza
Sajnalom de ez van
Gondolkozz az o fejevel
Kezdenel egy 16 eves csajjalw
Amugy is hogy lehetsz 16???
Nem 10. Esnek kellene lenned?
Év vesztes vagyok, azért vagyok 16. Jövőre végez, mert nyelvi előkészítős osztályba jár. Annyi idős, hogy most kéne végeznie, azért írtam ezt.
Az a baj, hogy néha belenéz a szemebe, de nem tudom hogy csak azért mert ott vagyok, vagy esetleg tetszem neki..
Szerintetek tényleg fiatal vagyok hozzá? :$
Ugyan az a problémám, mint neked. Na jó... én 15 vagyok.
Meg még annyi a külömbség, hogy mi barátok vagyunk. Nem igazán szoros barátság, de akkor is jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!