Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek vele? 16l
(azért nem szexualitás kategória, mert ebbe semmi olyan nincs)
Pár napja elkezdtem beszélni egy lánnyal instán, és szeretnék jóba maradni vele, ha úgy alakul talán össze is jövünk.(nyilván találkozni is fogunk előtte)
Eddig nagyon szimpatikus és aranyos.
Szerintetek miket hozzák fel, ha kezd elfogyni majd a téma?
Nem mellesleg ott a
" És dugtak e már meg keményen a konyhaasztalon" ?
-nem
" És szeretnéd" ?
Szerintem simán szeretné, mármint gumi nélkül, de BELE NE MENJ!!!!
VÉDEKEZZETEK!
na de viccet félre 🐫 , vagyis nem teve, hanem tève, néha hagyj neki teret is :)
Ne csüngj rajta :)
Téma meg akkor több lesz mikor találkoztok majd, lesznek közös élmények, etc etc :)
Első és legfontosabb dolog, hogy mindennap írj rá, ne egésznap beszéljetek, mondjuk reggel is írj meg este.
Légy kreatív, egyfolytában tolni kell a vakert, mindent hozz szóba amit szeretsz, találj ki mellé kicsinyke hazugságokat amik úgyse derülnek ki.
Például megkérdezed tőle milyen napja volt, s erre te mondod,hogy: Egésznap tévéztem, meg segítettem anyumnak itthon, nincs sok kedvem a mai naphoz, srácok hívtak, hogy menjek be velük a központba, de nincs sok kedvem velük lenni, de azért iszonyatosan meginnék egy jó kávét, mert nagyon kívánom. ..
Itt meg szóba tudsz hozni egy olyat, hogy te hogy vagy a kávékkal, szereted őket? Megkérdezed, hogy melyiket szereti stb. Aztán innen már szóba tudod hozn, hogy menjetek el kávézni.
A lényeg, hogy egyfolytában tolni kell a vakert, s lényeges az is, hogy tényleg ne írj neki nonstop, látnia kell, hogy nem azzal ütöd el az egésznapod, hogy neki írogatsz és más dolgod nincs, mert akkor tudja, hogy úgyis írni fogsz neki ha nem is foglalkozol vele és akkor elúszott az egész.
Fontos, hogy légy jó fej, és művelt.
Vagyis én mindig ezzel vágódtam be, toltam a vakert mindenről (igen direkt használom a vaker kifejezést, mert amit ilyenkor tol egy férfi az nem dumálás, vagy beszéd, ez az életben maradásért való küzdelem, ez a vaker :D , s mindig szóba hoztam a kávét, ha azt nem szerette a csaj, akkor szóba hoztam délután a pizzát, vagy bármi mást. Akár a mozit is szóba hozhatod, az is egy megoldás :D
Szóval légy laza, fogékony, kreatív , figyelj rá, a nők szeretik ha figyelsz rájuk.
Kitartást, és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!