Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért meleg a keze?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meleg a keze?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Amikor beszélgetünk és odaadom a telefonom utána mindig nagyon meleg.Gondolom a kezétől. De miért ilyen meleg a keze? Valami lelki oka van?

2019. dec. 12. 20:23
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
100%

Ennek szerintem olyan marha sok pszichológiai háttere nem lehet. Maximum izgulhat amikor veled beszélget, vagy hasonló. De attól többnyire inkább izzad az emberek tenyere, nem pedig meleg lesz.

Szerintem szimplán ilyen. Volt barátnőmnek évszaktól, időjárástól függetlenül meleg volt a keze mindig. Nekem állandóan lefagy télen, hiába. :D

2019. dec. 12. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is melegebb a testhőm alapból. Emiatt azért jó hogy 40fokos láznál is viszonylag jó a közérzetem. Nem haldoklok mint a többi pasi :D

De ez nem csak akkor van ha lánnyal beszélek. Ezt nem kellene felfogni szerintem jelzésnek. Neki is lehet magasabb a testhője. Ismerek olyat, hogy 38-39fokos láza volt mindíg. Ha beteg volt meg lemet 36-37re.

2019. dec. 13. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!