Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg tizenévesek! Ti hogy élitek ezt meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele, de egyáltalán nincs a környezetemben olyan ember akiről tudnám hogy meleg vagy olyasvalaki akivel tudnék ilyesmiről beszélni... Van valaki hasonló helyzetben, és ha igen lenne kedve beszélgetni?2019. dec. 10. 13:57
1/7 anonim válasza:
Mit hogy élünk meg? Csak ezt felejtetted ki XD
2/7 A kérdező kommentje:
Összességében a melegséget.
2019. dec. 10. 17:41
3/7 Sloth2 válasza:
Azért összességében a melegség elég tág fogalom. Elég sok módon is lehet megélni, úgyhogy vagy szűkítsd le, (már ha tanács adás vagy hasonló kell,) vagy élettörténetekkel kell, hogy válaszoljanak. :D
(Nem kioktatni akarlak, ne úgy vedd.)
4/7 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok, ha gondolod írj
7/7 anonim válasza:
13 vagyok és ismerős a helyzet, de légyszi ne jelentsetek a korom miatt, mert már volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!