Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenevesek! Ha ti össze jöttök egy lannyal akkor meg szeretnetek ismerni a szuleiket?
En szivesen megismerem mások szüleit de az enyémet senkinek nem mutatom be, ugyanis anyám elhagyott és apám pedig alkoholista így nem szeretném , hogy bárki is találkozzon vele.
Viszont általában a párom szüleivel mindig nagyon jó viszont ápoltam :).
Nemtom :/
Persze tuti jó fejk lehetnek meg minden, de ha én egy lányba szeretek bele, akkor őt ismertem meg. Inkább a barátnőmmel foglalkoznék.
Meg, de a mostani barátnőm szüleit lehet jobb lett volna nem megismerni. Nagyon sajnálom, amiért ilyen családban kellett szegénynek felnőnie. Nem is gondoltam volna egyébként, hogy ennyire rossz a helyzet nála.
Én elmondtam szüleimnek, hogy van valakim, be is mutattam nekik és teljesen jól fogadták. Az előző barátnőmet is szerették.
Igaz, már nem vagyok tizenéves, de amikor ez történt, akkor 17 voltam, szóval remélem nem gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!