Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudasfaja99 kérdése:
Nagyon elkeserítő hogy tényleg nincs normális kapcsolt. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
19 éves meleg srác vagyok
Nem vagyok az az affektálós meleg. Nem vagyok észjátszós idióta.
Sőt a lányok még mondják is hogy helyes vagyok. Nem értem miért nem találok tényleg egy normális sracot.
2019. júl. 24. 11:51
1/5 anonim válasza:
mert meleg vagy, kevesebbet fogsz talalni
2/5 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg interneten ismerkedni. Ismerek pár meleg srácot, de mivel a nyilvánosság előtt titkolják, hogy melegek, így nekik is elég nehéz párt találni. Nehezebb lesz mint heteroként, mert kevesebben vagytok, meg sokan titkolják is, mert sajnos a társadalom elítéli a másságot. Azért szurkolok neked, nem vagy egyedül ezzel a problémával.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én is titkolom, nem akarok támadási felületet adni senkinek sem.
2019. júl. 24. 12:47
5/5 ftf1983 válasza:
Nem értem, amikor emberek azon agonizálnak, hogy nem lehet normális párkapcsolatot találni. Párkapcsolatot nem lehet keresni, az vagy jön vagy nem. Én lassan 11 hónapja élek boldogan együtt a párommal és az Instagramon jöttünk össze. Az egyik képére kommenteltem és abból kialakult egy beszélgetés, majd találkoztunk és összejöttünk. Egyikünk se kereste a kapcsolatot és nem azért instáztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!