Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az exem?
Figyelt kérdés
Röviden:2 hónapig jártunk, szakított velem, hogy magával tudjon foglalkozni, megértettem, 2 hétig hazudott hogy nincs senkie, és utána haverom mondta el, vagyis találta meg, hogy van valaki, kiderült, hogy engem megcsalt, azóta kamuzik rólam és rossz színe tüntet fel! Tegnap felhívtam, hogy ha nem fejezi be lemegyek és megverem! Mert egy ribi, de ha jól is nézne ki, akkor megérteném! 😅2019. júl. 23. 22:50
1/5 anonim 

válasza:

Miért vernéd meg? Soha sem értettem meg miért jó ez a "fuuu de megverem" logika. Jobb lesz neked? Max a rendőrökkel gyűlik meg utána a bajod (és/vagy a szüleidnek).
2/5 A kérdező kommentje:
Talán észbe kapna, de a volt palijával is ezt tette, mert a gyerek megkeresett! KB ugyan azt Eljátszotta elem, mint vele! Tapolcai ribizli...
2019. júl. 23. 23:03
3/5 anonim 

válasza:

Zárd le az ügyedet és szrd le magasról mt csinál. Foglakozz a magad ügyeivel. Szakítottok vége, pletykál rólad, szrd le, egy napos hírek, ha valaki mond valamit,hogy hallott rólad valamit mond meg neki ,hogy mi a szitu. Minek akarod megverni? Hogy mutasd, meg,milyen "okos" és erős vagy? Nem érsz el vele semmit, csak lejáratod magad.
4/5 GuyFromNewCity 

válasza:

Még neked nem kell verekedned kis tesókám. Az a nagyfiúk dolga😊
Inkább igyál kakaót és nézzd az esti mesét😉
5/5 A kérdező kommentje:
22 vagyok tesó xd csak felbasznak a hazug emberek
2019. júl. 25. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!