Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bolondítsam magamba mégjobban az exem? 17/L
Nem csak ez a két véglet létezik, hogy szivatod, amíg újra el nem hidegül és rögtön a karjaiba ugrasz.
De a kommunikáció lehetne őszinte. Nyugodtan mond meg neki, hogy te is érzel valami irátna, de egy lassabb tempóban szokjatok újra össze, mert neked most erre van igényed.
Én jöttem volna már újra össze exel, lehet ő is ezt szerette volna, hogy küzdjek érte. Én csak annyit fogtam fel, hogy játszik velem, mintha csak szivatna. Hiába szerettem még, meg lett volna jó vele, ha azt érzem, hogy csak ki akar használni és játszik... Inkább hagytam az egészet a fenébe....
(Alapból hiba összejönni újravaz exel, mivel volt oka a szakításnak. Többnyire ez a probléma a jövőben is ott lesz. Megcsalás, féltékenység, idegesítő szokások stb stb, nem múlnak el csak úgy. A mi esetünkbe annyi volt, hogy fiatal volt hozzám a lány, hiába voltak jó meglátásai meg minden, nem volt eléggé érett hozzám. A szakítás az ő ötlete volt, de közös megegyezéssel történt és nem haraggal váltunk el. 1 év után akartuk volna elő venni a dolgokat, de hiába mondta, hogy akarja, meg szeret... Nekem nem úgy jött le.)
Miért szakítottatok? Kinek a hibája volt, mi történt?
Nagyba függ a megfelelő hozzáállás a fent említett kérdésektől.
#9 vagyok
“Azt akarom, hogy küzdjön értem.”
Ez nem valami szappanopera vagy valamilyen mese, amiben a királyfi megküzd a sárkánnyal a királylányért. Már eleget tett azzal, hogy megmondta, hogy megbánt mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!