Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha megöl az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha megöl az irigység?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány, akivel most össze fog jönni a haverom, és nagyon irigy vagyok rá.Mit tegyek?

2019. dec. 11. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Találj egy még szebbet ;) De ez ne menjen a barátság kárára... Ne legyél rá irigy, mutasd meg hogy te is tudsz olyan férfi lenni mint ő
2019. dec. 11. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lány lenni szép! én akrani!
2019. dec. 11. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Ismerős az érzés.

Szerezz egy még szebb csajt, haverod esetleg kérdezheted hogy alakult ki ez a kapcsolat, hol hogy ismerkedtek meg stb. Tanulságos lehet.

2019. dec. 11. 18:56
 4/6 anonim válasza:
100%

Szerintem engedd el..

Ha jól érzi magát mással és te tényleg szereted akkor hagyd hogy boldog legyen!

2019. dec. 11. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem valami jó haverod, ennek örülnöd kéne, jó persze az az érzes benned lehet hogy neked nincs barátnőd stb. De az hiányérzet. Keress magadnak te is valami jó kis csajt!😄
2019. dec. 11. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Írj végrendeletet!
2019. dec. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!