Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért kezdték el csinálni a csajok?
Eddig végig sikertelen voltam, soha nem volt senkim. Végre rátaláltam valakire, aki ugyan külsőre nem annyira, de belsőre annál inkább vonz. Eddig szűz férfiként mindenfelé csak külső és beszédem miatti elutasításokat kaptam. Ugyan én is belülröl az a fajta vagyok talán, akire sok nő vágyik, de külsőre olyan közepesnek szoktak mondani. Na most, hogy összejöttem ezzel a lánnyal mindenfelől irígységet érzek a velem egykategóriájú csajoktól, akiknék eddig nem volt sikerem. Egy buliban olyan is előfordult, hogy a barátnőmmel táncoltam, aztán odajött hozám egy csaj, és mondta, hogy ne olyan bányarémmel táncoljak, jobbat érdemlek. Én viszont rájöttem, hogy a belső sokkal fontosabb mint a külső. Miért lettek hirtelen ennyire féltékenyek a csajok? Mert szinglik, és fáj nekik, hogy egy náluk rondábbal jöttem össze? Vagy nem értem... De nem csak a bulis eset mondja nekem ezt, hanem sok társaságban is érzem ezt. Nekem ez zavaró, és a barátnőmnek is rosszul esik, ha mások ennyire közeledni akarnak felém. Ezt most azért csinálják mert tudják, hogy milyen a barátnőm, vagy náluk egyébként is lehetne esélyem?
Egyébként azért írtam tini párkapcsolatokba, mert a felnőttben egy ilyen kérdésért jól leugattak volna,m arra meg nincs szükségem. (21F)
Tehát mi a véleményetek, miért van bennem ez az érzés? Lehet valami alapja, vagy csak én képzelem be? (Egyébként eszem ágában sincs elhagyni a barátnőmet)
#1 az, hogy te hülye vagy, és sarokra valókkal jöttél össze, az a te bajod. Nem mindenki egyforma, sőtt, mindenki más.
#kérdés: Olyan meg nincs, hogy "náluk rondább", mert akivel összejösz, és akit szeretsz, azt elfogadod úgy ahogy van... És a belső sokkal fontosabb, mint a külső.
Koszi 4-es 😉 , mostmar tudom h miert nem tartanak annyira vonzonak
Viszont ez egy kicsit lehangolo h a statuszodat noveli ha van nod, mert en mindig ugy vagyok vele h nem az a lenyeg h van e vagy nincs hanem ha van akkor milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!