Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért kezdték el csinálni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért kezdték el csinálni a csajok?

Figyelt kérdés

Eddig végig sikertelen voltam, soha nem volt senkim. Végre rátaláltam valakire, aki ugyan külsőre nem annyira, de belsőre annál inkább vonz. Eddig szűz férfiként mindenfelé csak külső és beszédem miatti elutasításokat kaptam. Ugyan én is belülröl az a fajta vagyok talán, akire sok nő vágyik, de külsőre olyan közepesnek szoktak mondani. Na most, hogy összejöttem ezzel a lánnyal mindenfelől irígységet érzek a velem egykategóriájú csajoktól, akiknék eddig nem volt sikerem. Egy buliban olyan is előfordult, hogy a barátnőmmel táncoltam, aztán odajött hozám egy csaj, és mondta, hogy ne olyan bányarémmel táncoljak, jobbat érdemlek. Én viszont rájöttem, hogy a belső sokkal fontosabb mint a külső. Miért lettek hirtelen ennyire féltékenyek a csajok? Mert szinglik, és fáj nekik, hogy egy náluk rondábbal jöttem össze? Vagy nem értem... De nem csak a bulis eset mondja nekem ezt, hanem sok társaságban is érzem ezt. Nekem ez zavaró, és a barátnőmnek is rosszul esik, ha mások ennyire közeledni akarnak felém. Ezt most azért csinálják mert tudják, hogy milyen a barátnőm, vagy náluk egyébként is lehetne esélyem?

Egyébként azért írtam tini párkapcsolatokba, mert a felnőttben egy ilyen kérdésért jól leugattak volna,m arra meg nincs szükségem. (21F)

Tehát mi a véleményetek, miért van bennem ez az érzés? Lehet valami alapja, vagy csak én képzelem be? (Egyébként eszem ágában sincs elhagyni a barátnőmet)

2017. júl. 21. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Van egy rossz hírem teljesen mindegy milyen vagy, ha jó pasi csak szexre kellesz, ha sok pénzed van csak a pénz kell (kapsz cserébe érte valamit) ezt hívják ma komoly kapcsolatnak. Teljesen MINDEGY milyen no szűz nem szűz megbízhatatlan ahogy a férfiakra is igaz mert sajnos a hatalmi rendszer mindenkire hatással van. Nekem eddig 10barátnőm 5 "kalandok"volt és az összes ugyan olyan. Valakinek ez dominál valakinek az de a pénzéhes not kerüld el a legjobban max fizess neki az "ertekeiért" de csak addig amíg el nem viszed...ha nem ezt teszed tőled visznek. Senkibe ne essél bele mert azt is kihasználják ez a tapasztalatom. Noben soha ne bizz és ne szand oda magad mert csak áldozat leszel, ha nem hiszed el tanulni fogsz...használd ki őket amennyire csak lehet tárgyak sajnos akik beszélnek, éreznek de semmi több ilyenné formálta őket a média. Én is az miatt leszek egyre érzéketlenebb. 24f
2017. júl. 21. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es, ezek szerint anyád is csak egy beszélő tárgy amit kihasználtak, létrehozva téged
2017. júl. 21. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 az, hogy te hülye vagy, és sarokra valókkal jöttél össze, az a te bajod. Nem mindenki egyforma, sőtt, mindenki más.

#kérdés: Olyan meg nincs, hogy "náluk rondább", mert akivel összejösz, és akit szeretsz, azt elfogadod úgy ahogy van... És a belső sokkal fontosabb, mint a külső.

2017. júl. 21. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb lany sokkal vonzobbnak tartja a parkapcsolatban levo fiukat. (sajnos ez mindenkiben benne van) Es mindig arra gondnak h benned van valami amit nagyon lehet szeretni (es tudni akarjak). Ja meg ossze hasonlitjak magukat a baratnoddel es ok kulsore mennek eloszor.
2017. júl. 21. 17:54
 5/7 I noor Y ***** válasza:
100%

Koszi 4-es 😉 , mostmar tudom h miert nem tartanak annyira vonzonak

Viszont ez egy kicsit lehangolo h a statuszodat noveli ha van nod, mert en mindig ugy vagyok vele h nem az a lenyeg h van e vagy nincs hanem ha van akkor milyen

2017. júl. 21. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Nemtudom bro, de mióta edzek azóta figyelnek olyan lányok akik jó 5 évvel fiatalabbak xD
2017. júl. 21. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 esnek igaza van. Ha egyedül vagyok engem sem néz meg senki, de ha egy lány kíséretében megyek valahova akkor viszonylag sokan megnéznek- minket-, és nem feltétlenül a kontraszt miatt.
2017. júl. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!