Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudja a pasi hogy még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja a pasi hogy még szűz vagyok ha nem mondtam neki?

Figyelt kérdés

2019. dec. 9. 21:20
 1/7 Stark2000 ***** válasza:
24%

Manapság? Bárhonnan. :D

Fiú barátok / haverok, barátnőidtől.

2019. dec. 9. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hogy csak úgy nézel ki.

Én pl amikor megismerkedtem a párommal, 18nak nézett, amikor 15 voltam. Illetve azt hitte, hogy nem vagyok szűz 😅. Voltak is ebből gondok:D

Vagy ahogy az első írja. :)

2019. dec. 9. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Én ilyenkor azt mondanám, hogy: amúgy mérleg vagyok :) Persze ez attól függ kinek mi a csillagjegye. Akinek szűzként is szűz, na az érdekes lesz :) Ám meg mit kell ezt túldramatizálni, én is az vok fiúként csak már szereztem némi önbizalmat, így arra fogom, hogy szégyenlős fagyok azt csá. Ha meg nagyon kutakodna valaki megmondanám, hogy már voltam együtt lánnyal és mi a franc köze van hozzá?
2019. dec. 9. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem a csillagjegyem is szűz 😁
2019. dec. 9. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hallottál az un. szűzhártyáról? Hát onnan.
2019. dec. 10. 17:19
 6/7 anonim válasza:
100%

ha tapasztaltabb a srac akkor siman le lehet kovetkeztetni egy beszelgetesbol :)

egyebkent nem ciki a szuzesseg.. csak nagyon fiatalon szuzkent tunik annak

2019. dec. 12. 04:31
 7/7 anonim ***** válasza:
5# ez hülyeség. Nekem nem volt és a barátom azt hitte nem vagyok az, pedig az voltam csak a szuzhartyam nem volt meg.
2019. dec. 12. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!