18 éves még nem volt pasija?
Nem kell szerintem ezt cikinek érezni.
Ha nem találtál még olyan srácot akit szeretnél stb akkor ezt nem kell erőltetni.
Vannak a mai tipikus kislányok,akik 11-15 évesen összefekszenek mindenféle menő sráccal,de hidd el nem veszítesz annyit belőle.
Szerintem csak maradj türelmes.
Én 17 vagyok és most lett először párom. Viszont ő tényleg komoly és megbízunk egymásban stb.
Szóval nyugi,majd eljön az idő. Ha meg eljön,akkor ne fél lépni.
Ha gondolod írhatsz üzit.
17/L
Honnan tudjam, hogy volt-e pasija? Fiúról vagy lányról van szó?
Ha fiúról, akkor természetes, hogy nem volt neki pasija. Ha lányról, akkor egyelőre elemgy, hogy még nem volt senkije.
Miért lenne fura?😂
Ha fontos az iskola,család+ingázás,nana hogy nincs se idő/energia "pasira".
~20 évesen ismertem meg első " pasim",munkahelyen,2év után 'én kezdeményeztem',13 éve élettársi kapcsolatba vagyunk.
(Öh,igen,és ő volt az első a szex terén is)
Ez mindenkinek a magánügye. Szerintem inkább az a gáz, ha valaki ezen lovagol, hogy kinek hány évesen kije-mije volt már. Mindenki akkor pasizik/nőzik be normális esetben, amikor arra megfelelő az időpont, ha 20 évesen, akkor 20 évesen. És?
Inkább azzal van a probléma, amikor 14 éves kislányok elkezdenek ribik lenni csak azért, hogy bizonyítsanak a környezetüknek, aztán pár év múlva ujjal mutogatnak a 18 éves osztálytársukra, hogy ez még szűz... Ez a leggyerekesebb viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!