Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 18 éves még nem volt pasija?

Mumus56 kérdése:

18 éves még nem volt pasija?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire fura vagy szokatlan ha egy 18 évesnek még nem volt pasija és még szűz, kérlek csak értelmes válaszokat

2018. júl. 21. 08:21
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ez szerintem a szülőkön múlik, én féltem hazamenni, mert nehogy apám véresre verjen, meg előjöjjön az eszement ötleteivel, hogy "elmegyógyintézetbe zárat, meg úgy összever, hogy a mentő visz el".

Épp azon járt az eszem, hogy a verésekkel hogyan megyek el titokban orvoshoz.

Igen, van olyan, hogy egy apa, aki ilyen 20 év felett is megtiltsa...

2018. júl. 21. 14:08
 12/15 he84 ***** válasza:
100%
Soha nem gáz, nem fura! Mindenki akkor jön össze mással, amikor tud és amikor akar! Ezt bőven értem 20-25 éves kor felett is akármikorra. Na meg nem mindenki siet, ez nem egy törvény, nem egy verseny!
2018. júl. 21. 16:19
 13/15 he84 ***** válasza:
100%
És aki ennek alapján ítél, lebecsül mást, ott valami nem stimmel és felszínes.
2018. júl. 21. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 18 vagyok és szűz. Szerintem ez nem gáz. Sőt inkább tiszteletre méltó, hogy nem fekszünk össze random emberekkel mint ahogyan sokan csinálják, hanem várunk egy megfelelő embert. :)
2018. aug. 1. 15:14
 15/15 anonim válasza:
Nekem már volt barátnőm, de szex terén u az a helyzet, sztem semmi gáz nincs ebben 18f :)
2018. aug. 22. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!