Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy 1 eve nem tudom elfelejteni?
Volt egy srac akivel 1 eve ismerkedtünk meg, es kb feleven at kavartunk. Tobbszor is megkerdezte hogy osszejovunk-e, de en mindig “donteskeptelen” voltam, mert nekem o volt az elso es feltem kapcsolatba lepni. Utan jo ideig nem keresett, majd 1,5 honapja elkezdett irogatni hogy hianyzom stb es hogy talalkozzunk, de mar halott ugynek tekintem a dolgot. Mivel sosem adtam neki konkret valaszt,hogy osszejojjunk-e, elkezdett masokkal kavarni amivel nagyon megbantott.
En szurhattam el? Mit akar most hirtelen?
Felejtsem, vagy remenykedjek?
"Mivel sosem adtam neki konkret valaszt,hogy osszejojjunk-e, elkezdett masokkal kavarni amivel nagyon megbantott."
Ne haragudj, de kinek képzeled te magad? Ha fél év "kavarás" után sem tudod eldönteni, hogy mit akarsz, akkor szerinted miért is tervezne veled bárki? Akkor inkább olyannal, aki ennyi, vagy kevesebb idő után már határozottan tudja, hogy járni akar. Gyakorlatilag elutasítottad, játszadoztál vele, és te vagy megsértődve?
Édesjóistenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!