Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Neki van egy exe, egy barátnőm aki akkor a legjobb barátnőm volt. A barátnőm mindig küldözgette nekem, hogy a fiú nem ír vissza, meg hogy bunkozik vele. Augusztusban szakítottak. Azt mondta a barátnőm,hogy azért, mert a fiú nem akarta megbántani őt azzal, hogy már nem szereti. Aztán nem rég a fiúval egy közös haverunk megkérdezte a fiút, hogy ki tetszik neki az osztályból, és azt mondta, hogy a volt legjobb barátnőm, mert ő normális (nem) és néz ki valahogy (hát kiengedett hajjal nem csúnya, de deszka) de a fiú szakított a lánnyal. De ezek szerint tetszik neki, akkor miért szakított?
2019. nov. 13. 22:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, hogy, a fiú azt mondta a lánynak hogy maradjanak csak barátok, nem akar rosszban lenni vele, és néha piszkálják egymást
2019. nov. 13. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi 2x olvastam el és nem értem pontosan
2019. nov. 13. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy a srác nem akarja megbantani a csajszit. Nyilván nem tetszik már neki mert akkor miért szakított volna.. Csak szimplan szépnek találja. A kettő nem ugyan az :D
2019. nov. 13. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Több lehetőség is van:

Megbánta, hogy szakított és ujrakezdene a lánnyal, de nem mer lépni

Más lány tetszik neki, de nem akarja, hogy kitudodjon (mit gondolnanak róla, ha szakítás után rögtön becsajozna), ezért inkább bekamuzta a baratnodet, hiszen úgyis tudjak a többiek, hogy volt köztük valami, így nem kell magyarázkodni az új lányról.

Nem tetszik neki senki se abból az osztályból, de ha választani kéne, akkor inkább a barátnőd.

2019. nov. 13. 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!