Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha mindenki tönkre akaeja tenni a kapcsolatomat?
Lassan fél éve vagyok egy tökéletesnek mondható kapcsolatban a barátommal, de az utóbbi 1-2 hét kicsit zűrös volt számunkra. Egy apróság maitt úgy összevesztünk, hogy inkább szakítottunk. Csupán 2 napot voltunk külön és ameddig ő elhordott engem mindenfélének addig én kisírtam a lelkem (pedig lényegében én szakítottam). Utána persze megbeszéltük az egészet és most újból együtt vagyunk, de ezt a barátaim és az ismerősi köröm nagyon nem nézi jó szemmel. Szerintük életem legrosszabb döntését hoztam meg, hogy visszamentem ahhoz a fiúhoz, aki olyanokat mondott rólam amit nem szabadott volna. Tudom, hogy nem szabad hallgatni mások véleményére, de valamilyen szinte igazuk van.
Én nagyon jól érzem magam a barátommal, de mindig eszembejut ez az egész és olyankor legszívesebben kifutnék a világból:(
Nem vagytok semmik. Egy apróság miatt szakítottatok,a srác elhordott mindenféle k.rw@nak ,hazugságokat álított rólad,és ezek után te még visszamész hozzá.
Ja,és hogy akarják tönkre tenni ezzel a gyökér sráccal a kapcsolatodat? Hogy elmondták,hogy rossz döntés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!