Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kérem hogy mindenki legyen őszinte. Nagyon zavaros életem van szóval örülnék egy-pár jó tanácsnak.
Figyelt kérdés
Elutaztam otthonról és találkoztam egy magyar lannyal és 3-4 napon át beszélgetünk és nagyon jól elbeszélgetem vele sokat nevetünk és rájöttem hogy ugyan azok a dolgok érdeklik őt is és ugyan abban az országban akar majd ő is dolgozni pár év múlva és bejelöltem facebookon de nem jelölt vissza és nem értem miért és úgy tűnik hogy bele szeretem. Nem tudom hogy mit tegyek. Szerintetek valamit kéne tennem vagy törödjek bele?2019. aug. 8. 22:09
2/4 anonim válasza:
Másold be neki kérdésed kiegészítését.
3/4 anonim válasza:
írj neki, más lehetőséged nincs
lehet, hogy nem nagyon nézi a Facebookot, de arról kapni fog értesítést, hogy messengeren írtál neki
4/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy elhuzódot a nyaralás. Még pár napig itt vagyok és próbálom még jobban megismerni és elbeszélgetni vele és szerintetek próbáljam meg ki mutatni hogy mit érzek ha igen akkor hogyan?mert nem akarom csak úgy elmondani neki szerintem sokkal jobb úgy hogy valahogy ki mutatom csak nem tudom hogy hogyan kénne.Amikor haza megyek akkor mit mondjak neki vagy öleljem át vagy mit csináljak hogy tudasam vele?mert ahogy megjobban megismertem úgy érzem megjobban szeretem és életem első szerelme azért kérdezem meg hogy mások segítségével és ötleteivel atgondolom hogy hogy hogyan is kenne ezt csinálni.
2019. aug. 10. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!