Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt mondja meg tudom is h marha joképű vagyok (F) és mérnem akaszkodnak ram a csajok, pedig annyira szeretném, inkabb lepattintanak és latom mások olyan szarul neznek ki es olyan barátnője van hogy huu?
szinte mindenki boldog parkapcsolatban el de én olyan rosszul erzem magam, bevallom szomorú vagyok nagyon. Mit tegyek?
Értelmes valaszokat kerek mert teljesen összevagyok omolva, hogy nincs baratnőm?
Hiába lehetsz jóképű, már az írásod alapján sem tűnsz egy kicsit se szimpatikusnak.
Tudod, a külső nem minden.
18/L
Ahogy az előttem lévők is írták, elég valószínű,hogy a stílusoddal van a probléma. Tudatalatt is taszítod a lányokat, még ha élőben nem is vagy ilyen "magabiztos". Vagy lehet nem is vagy annyira jóképű,hiába mondják neked..
19/L
Jézusom :D
Hát ilyen öntelt módon sosem fogsz senkivel sem összejönni. Like wtf my guy, hűtsd már le a csöcseidet xd
95% külsővel de 0.5 % belsővel semmire se mész tesó.
A nők között, a pasikról alkotott véleményben van egy "túl szép" kategória.
Ha annyira jóképű, de nincs stabil barátnője, akkor ott valami gáz van.
Jelen esetben vedd le a nagy mellényt, pubi, mert a végén még megbotlasz az aljában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!