Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdfgh1 kérdése:

Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy nagy eséllyel megint össze jövök a volt barátnőmmel és azt kérte ha igazán szeretem akkor mutassam meg neki hogy szeretem!Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám ki mutatni hogy tényleg szeretem és fontos nekem?Ha mondjuk van valami vágya akkor azt vegyem meg neki és a talin adjam oda neki?Mert mostanában nagyon lehangolt és fogalmam sincs hogy hogyan tudnám felvidítani és ki mutatni hogy szeretem? Nem kérek el ítélést!A normális válaszokat előre is köszönöm!
2019. okt. 11. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ... 12 vagy 13 éves vagy?
2019. okt. 11. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 16 éves vagyok
2019. okt. 11. 22:14
 3/4 Dwikee01 ***** válasza:
84%
Szia 1.azt kérte hogy mutasd ki hogy szereted és nem azt kérte hogy halmozd el ajándékokkal mert nem nem megoldás 2.ha látod hogy rossz kedve van beszélgess vele kérdezd meg tőle hogy mi a baja vagy mondja el stb... 3.legyél a lelki társa és tudást vele hogy ott vagy mellette és szereted
2019. okt. 11. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
54%

Beletenyerelsz megint egy gyors szakításba, de azért ezek nem elhanyagolható kérdések:

- miért szakítottatok? mi nem működött?

- meddig voltatok együtt?

- meddig nem voltatok együtt, mekkora szünet volt köztetek?

- ki kezdeményezte az újbóli összejövetelt? hogy zajlott ez az egész?

- mi miatt érezhette azt a barátnőd eddig, hogy nem mutatod ki a szereteted és megbecsülésed iránta?

- milyen problémák voltak a kapcsolatban?

Az utolsó kérdésnél megjegyezném, hogy már a legelső akadálynál azt sem tudod mit csinálj, tehát valószínűleg azt sem érted miért így alakult a viszonyotok. Mivel nem tudod, változtatni se tudsz rajtuk, magyarul nem volt semmi értelme megint összejönni.

Egy-két tanács azért:

- hallgasd meg, de érdekeljen is amit mond. ha nem érdekel és nem tudsz semmit hozzátenni, akkor felesleges folytatni

- nem kell mindent megcsinálni amit kér, sőt

- ha állandóan ezzel a nem mutatod ki hogy szeretsz dologgal jön, akkor rendesen beszélni vele hogy mit ért ezalatt, mire vágyik, hogy képzeli ezt el

- nem kell úgy ugrálni ahogy ő fütyül, neked is van saját életed

- nem kell vásárolgatni neki össze-vissza, teljesen mindegy ha akár kéri; apróságokat lehet kedvességből, de nem az ára dönti el a szándék értékét

- ha nagyon irányítani akar és folyamatosan beleköt hogy mit csinálsz rosszul és nem adod meg neki amit akar, akkor menekülj tőle és vissza se nézz

2019. okt. 12. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!