Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez?
Figyelt kérdés
Mióta leadtam 10 kilót, hogy jól nézzek ki azóta mintha a szerelmi életem rosszabodott volna.. Nem tekintenek már olyan szépnek a fiúk a szemszögemből ítélve, a kiszemeltem is kiszeretett belőlem, és akiknek eddig tetszettem azok is már szemet hunynak felettem... szeretnék még fogyni de félek akkor meg senkinek se fogok tetszeni pedig az egészségemnek is jó lenne..2019. szept. 14. 17:52
1/3 anonim válasza:
Ha te elégedett vagy a külsőddel, szerintem semmi baj nincs vele. Úgyis lesz akinek tetszeni fogsz teljes egészedben.
Ha pedig a kiszemelted ez miatt kiszeretett belőled nem ő volt az igazi. :)
16f
2/3 anonim válasza:
Velem is szinte ugyanez van és annyira nem értem. Szerintem mostmár jobban nézek ki mint ezelőtt ennek ellenére senki meg sem környékezett mostanság pedig eddig többen is.
3/3 anonim válasza:
Mennyiből fogytál mert az se mindegy hogy pl 45bol vagy 90bol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!