Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért velem történik ez?
Régebben bejöttem egy srácnak, de visszautasítottam. Összejött egy lánnyal, és egyik alkalommal úgy éreztem, de tényleg csak egy gondolat erejéig, hogy megbántam, és jó lenne a lány helyében lenni. Gyorsan el is hesegettem a gondolatot. Én a sráccal azóta is jóban vagyok, és számomra is meglepő módon örültem magamban hogy szakítottak a lánnyal. Eltelt azóta már több hónap, és újra elkezdett nyitni felém. Én ezt az elején teljesen semlegesen kezeltem. Elkezdte keresni a társaságomat, beszólogat, de másnak is leesett már, hogy próbálkozik. Ezek most sokkal óvatosabb utalások voltak az elején, nem is foglalkozzam velük nagyon, aztán egyre nyilvánvalóbb lett.Élveztem, hogy valaki figyelmet fordít rám, hogy poénkodik velem stb. Én is kerestem a társaságát, szóval próbáltam picit viszonozni, na itt kezdődött a baj:DD
Úgy érzem hogy mostmár nem akar semmit, nem volt velem bunkó meg semmi, csak nem érdeklődik vagy nem tudom.
(Most légyszi ne szóljon be senki, nem igénylem.)igazából nem vagyok benne biztos hogy akarok tőle valamit, de hiányzik hogy ne sík unalmas legyen az életem (így érettségi előtt:) s valaki feldobja a napomat.
Most hogy kevesebbet foglalkozik velem, elkezdett hiányozni. Már az is eszembe jutott hogy most direkt szivatni akart, hogy bevágta magát nálam, aztán meggondolja magát? Igazából ma beszélgettem vele, de csak full általános témákról, nem is nagyon szoktunk másról, (suliban dumálunk, vagy ha összefutunk baráti társasággal, akkor nem kettesben beszélgetünk nyilván). De kiváncsi voltam, hogy amúgy egyáltalán érdeklem-e még, szóval mikor éppen üldögélt egyedül egy padon, szerencsétlenkedtem ott hogy merre menjek, (mert amúgy kajak nem tudtam hogy mit akarok csinálni) aztán megkérdezte, hogy merre megyek aztán végül odaültem mellé. Azt hittem hogy akkor így tudunk dumálni, mert amúgy nem ártana tudni hogy amúgy ő most így mit szeretne, de pont jöttek barátaink, aztán csatlakoztak a beszélgetéshez (ami persze nem baj, csak most ez pont alkalmas idő lett volna)
Szóval, bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de érdekelne hogy másnak mi a véleménye. Egy barátom szerint, lehet hogy csak az érettségi miatt nem akar zavarni, de hát ki tudja?:D (Egyébként egy jókülsejű, okos srácról van szó)
Ööö. Mitmivan? Várjál már, ezt le kell fordítani tinipics dialektusról.
1. Csávó járni akart veled, te nem.
2. Összejött mással.
3. Rájöttél, hogy mégis akarod.
4. Szakítottak, újra próbálkozott nálad.
5. Te megint játszottad a menekülő vadat.
6. Megunta.
7. Erre megint rájöttél, hogy mégis akarod.
8. Most megint orbitáltok.
Na, itt a véleményem. Ti rohadtul bejöttök egymásnak, csak két gyík vagytok, akik összevissza tipegnek-topognak, mint a kerületi sztepptánc-bajnokság selejtezőjében. Mert gondolom, két szűzről van szó.
Drága! Odamész a sráchoz, megragadod a mellén az inget, és ledugod a nyelved a torkába. Aztán behúzod a vackodra, és mindent megteszel, amit valaha akartál vele. Érthető? Életedben nem lesz ekkora élményed. Illetve lehet, hogy lesz, de tizenéves korodból ez lesz a legbizsergetőbb emlék még nagymama korodban is, az ziher.
Hár a 3as válaszolón én is😂
Azért ennyire nem fogok letámadni, nem az én stílusom.
Valaki írta, hogy nem minden a külső. Persze, de ezt ki mondta? Én csak odairtam a végére, hogy nem egy ronda srácról van szó. Barátok vagyunk, úgyhogy bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!