Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért történik ez velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Még sosem volt párkapcsolatom, és úgy érzem valami gond van velem. Egyáltalán, nem azért, mert csúnyának érzem magam, vagy kiközösítenének. Egyszerűen annyira visszahúzodó típus vagyok, hogy amikor egy fiú esetleg érdeklődik felőlem alapból elutasítom, - még akkor is, ha tetszik - mert sosem érzem azt, hogy készen állnék egy kapcsolatra.

Annyira félek ettől az egésztől, hogy pl amikor egy fiú akár egy üzenetet is küld,

- függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban vagyok vele - bepánikolok attól, hogy ő most azért írt rám, mert tetszem neki, vagy csak, mert érdeklődik felőlem.

Nem tudom, hogyha valaki közületek megértette-e, hogy miről beszélek, de remélem igen, mert már nagyon elveszettnek érzem magam, főleg, amikor fellépek a közösségi oldalakra, és az ismerőseim boldog életükről, kapcsolataikról értesülök.

Lehetséges, hogy azért van mindez, mert tulságosan félek a mások véleményétől?

2019. júl. 8. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szard le a kozossegi oldalakat, hidd el a legtobb ember ott fele annyira se boldog mint amilyennek mutatja magat... A szerelem meg a parkereses majd jonni fog ha kell azt se kell surgetni.
2019. júl. 8. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
az a lenyeg h ne kuld el a fiut, enis utalom, és azt utalom megjobban h ha pl tetszenel es adsz egy jelet h én is neked, de utana meg bezarsz, lehetsz nehez csaj de ne zarj, (ne csinald h csak o szoljon hozzad stb.. es ne legyen az csak te hozza)
2019. júl. 8. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Megértem amit mondani akarsz, de az a helyzet, hogy lassan már a saját családom véleményétől is félek,( pedig okot nem adtak rá). Nem tudom miért van ez, egyszerűen nem bírom a kritikát és senkinek sem tudom kimutatni az igazi énem. Mindenki ,,erős’’-nek és boldognak hisz, pedig belülről egy roncs vagyok. Egy-két lány van akikkel jóba vagyok, de előttük sose nyílnék meg és ők amúgy sem olyan barátok akikkel napi szinten beszélek. Már odáig jutottam, hogy sehova sem megyek ki. Néha unom már ezt a bezártságot és érzem, hogy lassan kezdek a depresszió felé hajlani. Fogalmam sincs mit kéne tennem...
2019. júl. 8. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki beszélgetni akar veled, akkor szerintem ne utasitsd el, legalabb tudsz gyakorolni az ismerkedessel... Majd ha randira hiv, és nem akarod többet baratsagnal, akkor mondhatsz nemet.
2019. júl. 8. 20:19
 5/6 A kérdező kommentje:
De ha ki sem mozdulok a házból hogyan ismerkedhetnék? Ez most tisztára olyan mintha rád hárítottam volna az egész problémám és csak várom a megoldást, de már nagyon kiakartam ezt mondani magamból csakhát kinek? Egyébként tizenhat éves vagyok és erre az lehetne az első válaszod, hogy ne siessek akkor. De ha akárhány emberrel megismerkedek az új sulimban nem lennék képes mindeniknek valamilyen kifogást kitalálni azokra a bombázó kérdésekre, mint pl: még sosem volt barátod? Még soha sem csókolóztál? Elég az csodálkozó tekintet és máris elásnám magam. Így hogy birhatnám tovább?
2019. júl. 8. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Öszintén szólva erre az utolsó hozzászóláshoz azt tudnám hozzáfüzni: hogy ezt a barátkozás dolgot csináld egyesével. Nem kell mindenkivel egyszerre megismerkedni hanem elég egy-egy emberrel és akkor nem kell mindenkinek egyszerre magyarázkodni. Vagy keress egy olyan valakit akit az ilyen kérdések nem foglalkoztatnak. Egyébként ne hagyd hogy a depressziód nőjjön és felülkerekedjen rajtad. Mert bele lehet őrülni. Igaz én is 16 vagyok, én sem csókoloztam még és nem is volt még barátnőm de engem ilyenekkel nem bombáznak. Sőt ahová járok ott szerintem az osztály fele ugyan ezt tudná mondani. Te szerencsésebb vagy mert téged keresnek, te irántad érdeklődnek. Annyi a lényege hogy NE ADD FEL! Te is megérdemled a barátságot és a szerelmet mint mindenki más. (Bocsi ha félreértettelek vagy megbántottalak, nem akartam ezzel semmi rosszat, de én sem tudom kifejezni az érzéseimet.)
2019. aug. 30. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!