Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Még sosem volt párkapcsolatom, és úgy érzem valami gond van velem. Egyáltalán, nem azért, mert csúnyának érzem magam, vagy kiközösítenének. Egyszerűen annyira visszahúzodó típus vagyok, hogy amikor egy fiú esetleg érdeklődik felőlem alapból elutasítom, - még akkor is, ha tetszik - mert sosem érzem azt, hogy készen állnék egy kapcsolatra.
Annyira félek ettől az egésztől, hogy pl amikor egy fiú akár egy üzenetet is küld,
- függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban vagyok vele - bepánikolok attól, hogy ő most azért írt rám, mert tetszem neki, vagy csak, mert érdeklődik felőlem.
Nem tudom, hogyha valaki közületek megértette-e, hogy miről beszélek, de remélem igen, mert már nagyon elveszettnek érzem magam, főleg, amikor fellépek a közösségi oldalakra, és az ismerőseim boldog életükről, kapcsolataikról értesülök.
Lehetséges, hogy azért van mindez, mert tulságosan félek a mások véleményétől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!