Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért történik ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez?

Figyelt kérdés

Amikor látom valaki párkapcsolatát vagy ha csak belegondolok abba hogy mi is az a szerelem akkor érzem, hogy lelassul a pulzusom, belül nő az üresség, mintha hiányozna valami (vagy valaki) az életemből. Az elmém azt sugalja hogy egy lúzer vagyok, egy senki aki csak vár a megváltásra. Olyan nehéznek érzem beszélni egy lánnyal. Nem tudom kifejezni az érzéseimet. Nem tartom magamat szépnek sem. Pedig én csak kiszeretném fejezni az érzéseimet valakinek (nincs eddig kiszemeltem). Csak annyit akarok hogy valakihez odabújhassak és elpanaszolhassam a napomat vagy hasonlók. Miért történik ez, miért érzem magamat magányosnak emberi társaságban is?

16/F

2019. aug. 27. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vágysz a szerelemre, ez ebben a korban tök normális. Majd találsz valakit, aki nagyon bejön.
2019. aug. 27. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnéd ha szeretnének.
2019. aug. 27. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ugyanez... bárcsak ne lennének ezek az érzések ne vágyna az ember ilyen dolgokra...könyebb lenne tőle az élet...
2019. aug. 28. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Találj valakit aki tetszik neked. Ha nem tudod szóban kifejezni az érzéseid akkor tedd írásban. Ha telefonon keresztül irogattok akkor könnyebben fog menni mert több időd lesz azon gondolkodni hogy mit írj
2019. aug. 28. 22:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Bár számomra az is fáj hogy azt érzem hogy a családom sem szeret csak "eltart".
2019. aug. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!