Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek akar többet is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar többet is “annál”?

Figyelt kérdés

Egy buli alkalmával találkoztam egy sráccal akit a többi barátom ismert, csak én nem találkoztam még vele. Már első pillanattól állati szimpatikus volt. A buli folyamán ahogy táncoltunk láttam hogy figyel egy idő után smárolni kezdtünk és onnantól hajnalig le se szálltunk egymásról. Haza fele kézenfogva mentünk. Egy barátomnál aludt az egész társaság, és mondták a többiek hogy hamár igy összemelegedtünk a sráccal akkor aludjunk együtt. Összeölelkezve aludtunk, de nem volt semmi más köztünk csak csók. Az egésznek olyan párkapcsolat feeling-je volt (de nyilván nem az volt, mert nem ismertük igazán egymást). Másnap kézenfogva mentünk haza.

Azóta chateltünk, de nem tudom ezt az egészet hova rakni. Szerintetek akarhat tőlem valamit vagy ez ilyen “”egyéjszakás”” dolog volt?

2019. szept. 1. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akar toled semmit:D
2019. szept. 1. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még másnap is kézen fogva , akkor szerintem bármi lehet belőle
2019. szept. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!