Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így, hogy döntsem el mit akar?
Van egy fiú aki a mostoha tesóm , amióta nyár van egyre többet van nálunk , és eléggé “összemelegedtünk”
Kiderült ,hogy tetszem neki és nekem is ő
Megbeszéltük,hogy még ne jöjjünk össze még ne hamarkodjuk el ezt az egészet.
Elkezdtünk “kavarni” úgy viselkedtünk egymással mintha együtt lettünk volna meg akarta tiltani egy fiúval se beszélhetek , ellenőrizgetni akart amin egy kicsit összekaptunk
Mindig máshogy viselkedett velem , egyszer azt mondta fejezzük be ezt ami köztünk van és viselkedjünk úgy mint két mostoha tesó eléggé összvesztünk ezen és levegőnek néztük egymást, utána pár órával később oda jött hozzám ölelgetett, puszilgatott , fogdosta a s@ggem.
Többször is szerelmet valott, miattam letiltotta azokat a lányokat akikel jóba volt
Miért csinálja ezt? Levegőnek nézz az elején utána már ölelget stb.
Féltékeny, viszont miután "ki féltékenykedte magát" utána jön rá hogy hülyeség amit csinált🙄
Ismerős mert annó én is csináltam ezt a marhaságot!
Hazi nyulra nem lovunk ...szol a mondas es milyen igaz is .
Gomdolj bele osszejottok szakitotok es akkor hogy nezitek a kozos vacsinal egymas fejet?
Ha a te szulod melled all az ove meg o melle akkor milyen hazassag az ? Kell nektek a feszko?
2# Anyukám és a mostoha apám is mondta nekik nem lenne bajuk azzal ,ha mi összejönnénk örülnének neki.
Megbeszéltem a mostoha tesómmal bármi is lesz köztünk esetleg összejövünk csak úgy ,ha nem leszünk utána rosszba , mert nyílván ezt én se akarom🤷🏼♀️
Csak nem vágom miért viselkedik egyszer így egyszer úgy
És már megint ott tartunk ,hogy tegnap féltékenységi jelenetett rendezett.
Megmondta más lány rajtam kivül őt nem érdekli meg ezek m
Úgy viselkedik velem mintha együtt lennénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!