Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ez mit akar jelenteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez mit akar jelenteni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csajjal, több találkozón is túl vagyunk, és úgy vettem észre kölcsönös a dolog. Nagyon jól elszórakoztunk a legutóbbi alkalommal. Mivel fiatal ezért nem akartam túl gyorsan haladni a dologgal így a csók elmaradt a végén. Ennek ellenére tudja jól hogy többet akarok mint barátság, és én is hogy nem barátként akar... viszont...

Viszont őszintén szólva beleszerettem, és voltam olyan hülye hogy elmondtam. És meghatódva azt mondta hogy van egy srác aki szerelmes belé, de ő nem biztos hogy szerelmes-e belé, de lehet.... És ez így most mi? Egy hihetetlenül aranyos csajról van szó, nem feltételezem hogy bármi rossz szándékai lennének, komolyan.

Ja és a slusszpoén az egészben hogy azért szeretne velem találkozni még...

Az az igazság hogy ő az a fajta lány akiről nagyon régóta álmodtam, gyönyörű, plusz személyiségben tökéletes. Egyenlőre azt tervezem hogy a héten még találkozót megbeszélni vele, tisztázni a helyzetet mert jobban szeretem személyesen mint neten bullshiteket írogatni.

Valaki megtudna dobni valami hasznos tanáccsal?

2019. júl. 23. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Friendzone
2019. júl. 23. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De hogy mondta hogy van egy srac aki szerelmes bele? Egybol azutan hogy elmondtad neki? Mert lehet rad errette hogy szerelmes bele egy srac de nem tudja meg hogy ő szeret e téged. Mivel akar még veled talalkozni en erre gondolnek nem feltetlen egybol friendzone de az is benne van. Probalj meg esetleg kiszedni belole dolgokat a sracrol. Egyebkent hany eves vagy? Es a lany hany eves?
2019. júl. 23. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rád értette. Még nem tudja mit érez irántad, te meg összezavartad.
2019. júl. 23. 22:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Kimondta a srác nevét is, bár nem tudom hogy igaz-e. Ha igen akkor egyáltalán miért tölt velem napokat, meg beszélget velem órákat naponta. Mindenképpen beszélni fogok vele a héten személyesen is.
2019. júl. 24. 10:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, miután elmondtam utána mondta ezt és én 21 ő 17.
2019. júl. 24. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nekem volt igazam,ez bizony Friendzone :D
2019. júl. 24. 10:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Nézd, értem mire gondolsz, de nem láttad azt az arcot, tudom hogy van nála bőven keresni valóm, csak ezt az egészet nem tudom hová tenni. Ha Friendzone miért engedi magát simogatni például?

Na mindegy a héten majd kiderül, mindenképpen szeretnék vele beszélni úgy is.

2019. júl. 24. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ohh jajj, ez lehet tenyleg friendzone mert ha kimondta a srac nevet akkor nem hiszem hogy hazudott, es simogatni lehet azert hagyja magat mert jol esik a torodes de ennyi. Lehet felreismerted es amugy tobb pasit is tart a tuzbe.... sajnos vannak ilyen lanyok🤷🏼‍♀️Eleg szanalmas de vannak.... tenyleg kerdezd meg a vegen lehet kiderul hogy nincs is masik srac, viszont abba gondolj bele hogy akkot miert hazudott neked? Mert nem tul jo dolog hazugsakokra/-kal kezdeni egy kapcsolatot. De azert drukkolok❤️
2019. júl. 24. 12:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Lebeszélek vele egy gyors talit hogy megbeszéljük, de nagyon remélem nem, alapból is kicsit labilis a lány de nem hiszem hogy több vasat tart a tűzben, mármint nagyon szerény és nem így ismertem meg.
2019. júl. 24. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!