Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez mit akar jelenteni?
Megismerkedtem egy csajjal, több találkozón is túl vagyunk, és úgy vettem észre kölcsönös a dolog. Nagyon jól elszórakoztunk a legutóbbi alkalommal. Mivel fiatal ezért nem akartam túl gyorsan haladni a dologgal így a csók elmaradt a végén. Ennek ellenére tudja jól hogy többet akarok mint barátság, és én is hogy nem barátként akar... viszont...
Viszont őszintén szólva beleszerettem, és voltam olyan hülye hogy elmondtam. És meghatódva azt mondta hogy van egy srác aki szerelmes belé, de ő nem biztos hogy szerelmes-e belé, de lehet.... És ez így most mi? Egy hihetetlenül aranyos csajról van szó, nem feltételezem hogy bármi rossz szándékai lennének, komolyan.
Ja és a slusszpoén az egészben hogy azért szeretne velem találkozni még...
Az az igazság hogy ő az a fajta lány akiről nagyon régóta álmodtam, gyönyörű, plusz személyiségben tökéletes. Egyenlőre azt tervezem hogy a héten még találkozót megbeszélni vele, tisztázni a helyzetet mert jobban szeretem személyesen mint neten bullshiteket írogatni.
Valaki megtudna dobni valami hasznos tanáccsal?
Nézd, értem mire gondolsz, de nem láttad azt az arcot, tudom hogy van nála bőven keresni valóm, csak ezt az egészet nem tudom hová tenni. Ha Friendzone miért engedi magát simogatni például?
Na mindegy a héten majd kiderül, mindenképpen szeretnék vele beszélni úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!