Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis István Balázs kérdése:
Ez mit akar jelenteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már hónapok óta beszélgetek. Viszont elmondta hogy nem akar tőlem semmit. Mégis olyanokat ír hogy "Nézzünk majd meg egy filmet ketten." Aztán az elején nem akart találkozni most meg igen. Minden olyan jel arra mutat hogy akar valamit tőlem mégis azt mondja hogy nem akar. Meg puszis smile-kat küldd. Meg néha sziveket. Össze vagyok zavarodva. Mert amikor kimondta hogy nem akar tőlem semmit akkor egyszerűen elfogadtam. De nem értem ezeket a jeleket.2018. jún. 4. 14:11
1/2 egyetlen_csaszarno válasza:
Valószínűleg fél bevallani vagy csak össze van zavarodva. Hívd el valahova és meglátjátok, hogy mi lesz.
2/2 anonim válasza:
Több verzió lehet, vagy stabilan barátzónában vagy és barátként szeretne veled közös programokat, esetleg magányos és örül hogy van valaki, de az is lehet hogy elkezdett megkedvelni csak még bizonytalan. Esetleg a személyiséged megfogta, de nincs meg a szikra, és reméli hátha majd a jövőben. A legbiztosabban mindenesetre csak ő tudná neked megmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!