Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akar velem lenni ha minden tokeletes koztunk?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 03:51
1/6 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném(mondjuk a vénuszunk az éppen nem) de ja.
Biztos más ideálja van.
2/6 Balogh Bence 2019 válasza:
Nyilván csak szerinted tökéletes minden.
3/6 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy minden tökéletes köztünk, hogy összeillünk, egy húron pendülünk. Sajnos csak az én szemszögemből volt ez így. A barátnőm sajnos rájött, hogy nem vagyok elég jó neki. Ez a viselkedésén is meglátszott, de szakítani nem mert. Hónapokat szenvedtem miatta, de végül én szakítottam, mert nem bírtam tovább, hogy nem lehetek önmagam. Sajnos az érzelmek nem mindig kölcsönösek. Kívánom neked, hogy találd meg azt, aki majd értékelni fog. Hidd el, mindenki szerethető, csak a megfelelő párt kell megtalálni.
4/6 anonim válasza:
Nem az, mert nem akar veled lenni. Nem biztos hogy ennek hozzád van köze, gyakori hogy sokan félnek a felelősségtől. Ilyenkor amúgy ráprojektálod a másikra és a helyzetre azt, amit te gondolsz, de az ő fejében más van, ezt el kell fogadni, amihez kell idő. Azt is el kell fogadni hogy nem tudod megváltoztatni ahogy gondol rád, tovább kell lépni.
5/6 anonim válasza:
nyilván azért, mert nem tökéletes minden közöttetek :) Megesik..
6/6 anonim válasza:
Ha nem akar veled lenni akkor nyilván nem tökéletes, volt egy tökéletesnek hitt kapcsolatom, soha egy vitának vagy nézeteltérésünk nem volt, mindíg mindenben egyezett a véleményük mégis 8 hónap után arra kért tartsunk szünetet, majd 2 hétre rá más töltötte nála az éjszakát. Másra vágyott... Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!