A flash utolso reszeben amikor visszamegy barry a multba akkor nem keplett volna gyorsabban mennie, mert ha vissza akar menni ahoz tobb mint300km/masodperc (fenysebesseg) de az gyorsabb annal mint amit a filmben latunk?
Elvileg át kellet volna lépnie,igen.De ebben az esetben nem pontosan a SpeedForce-on keresztül jutott vissza a múltba,hanem egy féregjárattal.Mert ha belegondolsz Eobard ötlete volt ez az egész hogy ugye ő is vissza tudjon menni az ő idejébe.Leegyszerűsítve csak a Mach 2-t kellet elérnie,hogy ütközzön egy részecskével ami létrehozz egy féreglyukat.
Engem inkább az izgat hogy hogyan jutott vissza.Hiszen a múltban nem volt még meg a részecskegyorsító.Vannak elméletek miszerint még meg volt nyitva egy portál Barry szobájában és úgy ment vissza.Én inkább arra szeretek gondolni hogy elkezdett futni és elérte a fénysebességet a tudta nélkül és így jutott vissza.
Remélem segítettem :)
Ennyi hülyeséget egy rakáson.
Fénysebesség nem 300km/s. Még szorozd meg ezerrel!299 792km/s.
Felgyorsulva semminek nem nől meg a tömege ,csak a végtelen nagy gravitációs ellenállást a tömegnövekedéssel fejezzük ki ami viszont nem igazi tömeg mert a tömeg definíciója a részecskék darabszáma az pedig nem változott.
Fénysebesség fölé haladva sem mennél a múltba mert negatív időt nem lehet értelmezni.Ha megállítasz egy focilabdát és az melletted áll már nem tudod jobban megállítani mert bekövetkezett a megállás. A scifi lényege hogy a valóságra értelmezi a valóságban nem létező matematikai fogalmakat pl a negatív számokat így jön létre a negatív idő és visszamegyünk a múltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!