Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el tudná ezt légyszíves magyarázni nekem?
Figyelt kérdés
Na szóval, komoly kapcsolatom még nem volt eddig, mindig csak maximum egyéjszakásig jutottam el, de legtöbbször csak ártatlan dolgok.
Tudom, sok fiúnak nem is kell más, de valamiért nekem ez nagyon kevés és csak rosszabbul érzem magam utána. Miért? 19f
Amúgy fejben tudom a választ, de kíváncsi vagyok az észrevételeitekre.
2019. aug. 24. 00:11
1/5 anonim válasza:
Talán inkább az érzelmekre vágysz?
Ezt nehéz kitalálni, sokmindenből adódhat üresség az alkalmik után. Leginkább baz érzelem hiánya okozza, de lehet, hogy a törődés, figyelem hiányzik, mert tudod, hogy továbbra már nem kapod meg, csak arra az egy alkalomra.
Érzelmesebb típus vagy?
2/5 anonim válasza:
Én értem de ha többre vágysz, akkor miért mész bele az egyéjszakásba?
3/5 anonim válasza:
Jó hogy igy gondolkodsz h nem csak egyejszakasban mert nagyon sokan csak azt akarnak es a lanyok is inkabb a hosszu kapcsolatokat szeretik egy ejszakast barkitol megkapnak es nembaj ha mast is szeretnel ez csak elony
5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsón kívül mindenkinek igaza van, jómagam is tudtam a választ, csak szerettem volna kiírni egy picit magamból. Gondolom annyira nem érdekel egy idegen lelki állapota, de engem pl csak olyanok vesznek szinte körül (persze van sok kivétel) aki inkább az egyéjszakásba megy bele amíg nincs valakije. Köszi a válaszokat
2019. aug. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!