Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van értelme egy olyan lány után menni aki többször is mondta hogy nem vagyok vonzó a számára? Ez változhat?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 20:32
31/34 anonim válasza:
Nem. Tapasztalatból mondom. 18/L
32/34 anonim válasza:
Nem baj ha szerelmes vagy. Jó dolog. Hidd el ezek a fellángolások megszűnnek ha igazán megtapasztalod a szerelmet. Ne félj az érzelmeidtől. Ne nyomd el őket. Fiatal vagy. Ismerd meg önmagad és ennyi.
33/34 anonim válasza:
Ez ciki lesz... De én ezt nem a te kérdésedre akartam írni...:D
Neharagudj... Bár ez rád is igaz... Figyelj! Ha egy lány vissza utasít... Nagyon kevés az esélye hogy ez változik. Ne szállj rá. Ne erőltesd... Úgy csak veszítesz vele szemben... Taszítónak fogsz tűnni... Rengeteg lány van még. Fiatal vagy. Nézelődj... Nyiss mások felé is. Hidd el előbb-utóbb mindenkit elér a szerelem.
34/34 anonim válasza:
Te meg minek kérdezel ha nem fogadod el a válaszokat? Könyörgöm engedd el a dolgot... Nem, nem fog megváltozni. Az ember változik IGEN de olyan nincs hogy eddig a cicababákra buktam, mostantól a 100kg+osakra. Érted mit akarok mondani. Engedd el ne terheld magad lesz más akinek kelleni is fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!