Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van értelme egy olyan lány után menni aki többször is mondta hogy nem vagyok vonzó a számára? Ez változhat?
Nem kötekedni szeretnék...Miért tetted fel a kérdést, ha minden válaszra visszakérdezel, vagy az ellentétét állítod?
Nyilván azért mert nem szeretnéd és nem tudod elfogadni a tényt, hogy a lány nem fog változni ilyen szinten ilyen hamar.De a kérdésnek ez esetben nincs értelme, magaddal kell ezt elintézned.
Értem.
Igazad van.
Sajnálom. :(
Milyen hamarról írtál?
Ha nincs meg köztetek a kémia, akkor nincs meg köztetek a kémia. A három az igen sok, nem is értem, hogy ha egyszer nyomatékosan közölte, hogy nem tetszel neki, minek erőlteted a kérdést? Ez kínos, ez kellemetlen, ezt írták már le többen is.
Nem az a baj, hogy feltetted a kérdést, de az, hogy mindenkivel kötekszel és még ki is emelgeted, az már a megszállottság jele. Ha mi egy anonim weboldalon keresztül érezzük ezt, akkor a lány végképp érzi. Visszautasított. Nem kell vele beszélgetgetni, nem kell úgy tenni, mintha ettől függetlenül még lehetnétek/maradhatnátok barátok, mert ez nem igaz. Van köztetek egy feszültség, ami csak a kapcsolat hosszú távú megszakításával fog megszűnni. Megtetted, amit megtehettél. Ennyi.
Értem.
Köszönöm a válaszod. :)
*ő már túltárgyaltnak tekinti a témát
olyan szekér után nem feltétlen érdemes futni, ami nem vesz fel.
Vagy pl azért hallottam már olyat, hogy valaki azért kamuzta be, hogy nem szeretne a másiktól semmit, mert még akkor jött ki egy másik kapcsolatból, és nem akarta hitegetni az új leányt, aki a képbe jött, hogy "Jó, majd mindjár összeszedem magam; jóó, majd minjár összeszedem magaam.." És akkor így ezért ő azt mondta, hogy nem szeretne semmit, belül aztán meg gondolta, hogy amint sikerülni fog lezárni az előző kapcsolatát, biztos, hogy keresni fogja. Na de szerintem ez a te esetedre nem igaz. Ha kifejezetten azt mondta, kijelentette, hogy nem vonzódik hozzád; akkor ez esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!