Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van értelme egy olyan lány után menni aki többször is mondta hogy nem vagyok vonzó a számára? Ez változhat?
És Te miért vagy olyan biztos abban, hogy megváltozik a véleménye?
Tanuld meg elfogadni a nemet is, és hagyd békén
Nem vagyok benne biztos, sőt valószínűleg tényleg nem fog.
De miért ne lehetne.
Ha erőlteted és nyomulsz rá, akkor egész biztosan nem fog változni. Sőt, ha nem tanulod meg elfogadni, hogy nemet mondott, akkor azt fogod elérni, hogy félni fog tőled. Hogy honnan tudjuk? Talán mert mind nők vagyunk, és voltunk már olyan szituációban, amikor egy pasi akkor is nyomult, mikor már mondtuk neki, hogy nem. Ha erőlteted, egészen esélytelen, hogy valaha is megváltozik a véleménye, de még az is lehet, hogy megijeszted. Igen, elméletben romantikus, mikor egy pasi "küzd" egy lányért, csak hogy ez nem azt jelenti, hogy akkor is nyomulsz rá, mikor már nemet mondot. Az csak ijesztő.
Ha felajánlotta, hogy legyetek barátok, és te erre képes vagy, akkor fogadd el. Ha nem, akkor fogadd el a tényeket. Ha ezt a mentaláitást fenntartod, teljesen el fog zárkózni előled.
Ês azt mondod ez nem változhat?
Ki mondta hogy én nyomultam rá?
Az ha beszélgettünk az már annak számít?
Szó szerint az van a kérdésedben, hogy többször is nemet mondott. Tehát már többször is megkérdezted, pedig nemleges volt a válasz. Ez már nyomulás.
Figyelj, nyilván nem lehet kizárni, hogy változhat. Nyilván nem látok bele a csaj fejébe, nem ismerem egyikőtöket sem személyesen. De nemet mondott. Fogadd el ezt a választ, és tartsd tiszeteltben a válaszát. Ha mindenképpen reménykedni akarsz, hát hajrá, de a saját idődet is veszetegeted, ha arra vársz, hogy a csaj egyszer csak rájön, hogy végig te kellettél neki. Ja, ez filmekben működik így.
Mindenkit ért már csalódás. Sokszor nem viszonozzák a vonzalmat. De a neten idegekkel vitatkozol, hogy azt a válaszd kapd, amit hallani akarsz. Ez már önmagában ki kéne, hogy józanítson téged.
Egyikünk se ítél el, ebben biztos vagyok. Én is azért írom ezt le, hogy a "potenciális barátság" kategóriából ne rakd át magad a csajnál a "ha még egyszer meglátom, hívom a rendőröket" kategóriába. Sajnos a legjobb szándékú emberek is át tudnak lendülni ezen a vonalon. Nők is, férfiak is, gimiben pedig a felnőttek, tanárok nem veszik komolyan az ilyeneket, és nincs érzelmi oktatás erről.
És ismétlem, mivel nem ismerlek téged, nem tudom megítélni, hogy túlzásba vitted e már, vagy sem. De fogadd el a válaszát, törődj bele, és lépj tovább, ez lesz a legegészségesebb mindenkinek.
Értem.
Amúgy 18 évesen hogyan tudjátok megmondani, hogy sosem lesz semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!