Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy dilemmába esem egy lánnyal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Valahogy kettős érzéseim vannak,hogy össze akaroke vele jönni vagy nem,annak ellenére hogy ő szeretne.2019. aug. 9. 15:26
1/4 Thispain válasza:
Valóstzínű. Az, hogy ő szeretné, nem feltétlenül jelenti, hogy te is.
2/4 anonim válasza:
Ha igazán szeretnéd
Nem lennél akkora dilemmába vele kapcsolatban
Attól még hogy te tetszel neki nem jelenti hogy ő is kell hogy tetsszen neked
És ha töprengsz rajta
Régen rossz
3/4 anonim válasza:
Ha mar egy ideje kozel alltok egymashoz es ugy dilemmazol akkor semmi ertelme velem is ez volt de igazabol nagyon szerettem a szemelyt baratkent es mivel o ossze akar velem jonni azt hittem jo dontes lesz de nem volt az
4/4 anonim válasza:
Én is így voltam, csak egy fiúval. Én úgy oldottam meg, hogy emlékeztettem magamat a fiú olyan hibáira mait még a sok jó mellett se tudnék elviselni.
Ez a hiba az volt pontosabban, hogy épp egy másik lánnyal randizgatott, mikor elkezdett felszedni engem. Pedig az összhang nagyon meg volt, sajnálom is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!