Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális egy kezdő kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt. Közel lakunk egymáshoz,kb fél órara de hetente csak egyszer találkozunk és azt is kb csak egy óra hosszára.Nem szeret sokat smsezni, sem telefonálni és megértem.Élőben felfaljuk egymást. Vettem neki egy csokit amire ráírtam egy kis bókot, nagyon örült neki. Élőben nagyon érezzuük magunkat együtt,sokat beszélünk,viccelődünk,csókolózunk,ölelkezünk. Ezért nem értem hogy lehet neki elég neki az az 1 óra tali, meg hétköznap 5 perc beszélgetés. Ezt így kicsit kevesellem és remélem változni fog idővel. Szerintetek ez így normális?2017. dec. 16. 22:36
2/7 anonim válasza:
Neki elég ennyi még idővel majd egyre több időt akar majd veled tölteni.
3/7 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy ha ilyen volt nekem, max 2 hétig tartott még a kapcsolat. Ha szeret, veled akar lenni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs miért ne szeressen, megnevettetem bármikor,elbeszélgetek vele mindenről, sz*x is simán menne mi kellene még neki egy pasitól? Mi kéne még hogy szeressen?
2017. dec. 17. 02:43
5/7 A kérdező kommentje:
Élőben nagyon jól érezzük magunkat együtt*
2017. dec. 17. 03:24
6/7 anonim válasza:
Egy hete vagytok együtt, és hetente egyszer találkoztatok eddig. Tehát ebben az egy hétben egyszer találkoztatok.
És te ebből hosszútávú következtetéseket vontál le? Egyszerűen mi lenne, ha legközelebb, amikor telefonon beszéltek feldobnád, hogy jó lenne másnap is találkozó? Vagy személyeseb legközelebb ne azt beszéljétek meg, hogy a jövőhéten találkoztok, hanem, hogy holnapután.
7/7 anonim válasza:
Tobbet kepzelsz errol a kapcsolatrol mint ami. Remelem csal a kis csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!