Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyaltam volna a lány punciját reggel, de olyan szagos, büdös volt. Ez normális? (fiatal, kezdő vagyok)
Ötödik randira meghívtam magamhoz az albérletbe, vacsorát főztem, ő meg hozott egy üveg bort, aztán megtörtént az első szex köztünk. Nagyon jó volt, csak mellékesen mondta hogy előtte otthon fürdött. Korán kelős vagyok, reggel felkeltem, kimentem fogat mosni, pakolni, stb. Aztán visszamentem hozzá és csókkal ébresztettem. Szex lett, amiben ki akartam nyalni a punciját, de olyan furán szagos, büdös volt. Nem olyan, amitől leolvad az orrod, inkább csak olyan kellemetlen illat. Csináltam egy pár percig, aztán inkább szexeltünk. Tudom hogy nem minden rózsaillatú, nyaltam már lány (tiszta) fenekét is korábban, de ez most fura volt. Nem akartam (még) mondani neki, nehogy megbántsam.
21/f, 20/l (második lány az életemben)
Előző este beleélveztél? Óvszer szag..? Síkosító? Mihez hasonlított a szag jellege? Mert alapvetően van pár kategória az egészséges punusnál is. Szerintem
a Többit privátba,ha érdekel.
Kit érdekel, hogy az én farkam is büdös volt-e? Le sem szopott reggel. Meg ez egyáltalán hogy jön ide? Mi ez a "logika"?
Köszi a válaszokat! Nem volt szórős. Előző este is nyaltam őt és óvszerben csináltuk kétszer.
Azért írtam ki a kérdést, mert nem voltam sok nővel és érdekel hogy mi a helyzet. Kicsit olyan szaga volt, mint a savanyú tejnek. Talán ez a legjobb szó, amivel le tudnám írni.
8-9
Este nem volt fürdés a szexek után. Óvszert használtunk és azokba élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!