Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez így normális egy kapcsolatban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy hete vagyunk együtt, élőben minden jól megy nagyon szeretjük egymást. De valahogy még nem igényli a hosszú együttlétet,sem a hosszú telefonálásokat,sem a chatelést. Ez majd később változni fog? Mondjuk napi 5 percet chatelünk vagy telefonálunk és hetente 1 órát vagyunk együtt. De az az 1 óra alatt sokat beszélgetünk, szeretgetjük egymást,csókolózunk,nevetünk sokat és mondhatom hogy minden jól megy, de kevés az együttlét és nem tudom hogy ez normális e így kezdetnek és változni e fog. Szerintetek?
2017. dec. 17. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,az sem lenne jó,ha mindig együtt lennétek,mert akkor egy idő után már unnátok egymást

De ez még elég friss kapcsolat,idővel biztos több időt szeretne majd veled tölteni,úgy hogy ne aggódj :)

2017. dec. 17. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Megőrülnék, ha nekem a pasimmal folyton csetelnem, sms-eznem, telefonálnom kéne. Nem tartom normális dolognak, hogy 5 percenként üzengessünk és napjában 7x beszéljünk a semmiről, aztán este kimerítő csetelésbe kezdjünk, szintén a semmiről.

35N

2017. dec. 17. 12:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak azért furcsa nekem ez mert megszoktam hogy az emberekkel rengeteget chatelek. És vannak lány barátaim, sőt van legjobb barátnőm is akivel éjjel nappal tarsuk a kapcsolatot,ő tud a legtöbbet rólam.De ha a barátnőmnek így felel meg,hozzászokok ehhez mert én nagyon szeretem és lényeg hogy élőben minden jól megy.
2017. dec. 17. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:

A válaszolók nem értették meg a kérdést.

Járnak, és napi 5 percet beszélnek.

Senki nem mondta, hogy állandóan chatelniük kell meg beszélgetni, hanem legalább ne 5 perc beszélgetés legyen.

A barátnőd eléggé szarhat rád ha neki ennyi bőven elég.

Én nekem van egy nagyon közeli lánybarátom, vele volt amikor napi 2-3 órát beszéltünk egymással, és mindennap chatelünk. Szóval az én kapcsolatom vele ezerszer közelibb mint a ti kapcsolatotok, pedig ti elvileg jártok is. Főleg, ha valaki szerelmes, akkor eléggé igényli a párját.

Ha a válaszolóknak adnánk igazat, akkor az kéne hogy 1 percet beszéljetek naponta mert nem normális a túl sok beszélgetés, és amúgy is elunnátok egymást a napi 1 perc beszélgetésben. Gratula.

Szóval nem, rohadtul nem normális, csak sokan még fel sem fogják a kérdést.

5 Percet beszéltek, a kettes válaszoló meg beképzelte hogy a nap 24 órájában kéne a pasijával lógnia, és nem lehetne sosem egyedül.

2017. dec. 17. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, mert általában pont a kapcsolatok első néhány hetében van az, hogy alig lehet "szétszedni" a párocskát, mert folyton együtt akarnak lenni.

Lehet, hogy a barátnőd később lesz ragaszkodó, mert "fordítva" működik. :D

Bár szerintem nagyon kevés ez az idő, amit felsoroltál, én nem tudnék kapcsolatot fenttartani ennyi időben.

Én beszélnék vele.

2017. dec. 17. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ha ez nem változik idővel akkor nem lesz jó.Javítania kell az osztályzatait.De elvileg téli szünetben többet leszünk együtt de majd kiderül.És hogy kéne ezt megbeszéljem vele?
2017. dec. 17. 14:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként sokszor ő ír rám magától, de mindig csak rövid időre. Megkérdezi mi a helyzet velem kb és már megy is.Nem szeret irogatni sokat.Tegyem azt hogy nem keresem pár napig és meglássam keres e? Vagy ilyet ne csináljak?
2017. dec. 17. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem várj téliszünetig, hogy kiderüljön, hogy tényleh akar-e veled több időt tölteni, vagy csak ígérget, de van egy olyan sejtésem, hogy csak ígérget, és ez később se lesz jobb.

Ha a tanulásra fogja, az meg elég gyenge kifogás szerintem.

2017. dec. 17. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A többi fiúval is lennie kell :P xD
2017. dec. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!