Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális egy kapcsolatban?
Hát figyelj,az sem lenne jó,ha mindig együtt lennétek,mert akkor egy idő után már unnátok egymást
De ez még elég friss kapcsolat,idővel biztos több időt szeretne majd veled tölteni,úgy hogy ne aggódj :)
Megőrülnék, ha nekem a pasimmal folyton csetelnem, sms-eznem, telefonálnom kéne. Nem tartom normális dolognak, hogy 5 percenként üzengessünk és napjában 7x beszéljünk a semmiről, aztán este kimerítő csetelésbe kezdjünk, szintén a semmiről.
35N
A válaszolók nem értették meg a kérdést.
Járnak, és napi 5 percet beszélnek.
Senki nem mondta, hogy állandóan chatelniük kell meg beszélgetni, hanem legalább ne 5 perc beszélgetés legyen.
A barátnőd eléggé szarhat rád ha neki ennyi bőven elég.
Én nekem van egy nagyon közeli lánybarátom, vele volt amikor napi 2-3 órát beszéltünk egymással, és mindennap chatelünk. Szóval az én kapcsolatom vele ezerszer közelibb mint a ti kapcsolatotok, pedig ti elvileg jártok is. Főleg, ha valaki szerelmes, akkor eléggé igényli a párját.
Ha a válaszolóknak adnánk igazat, akkor az kéne hogy 1 percet beszéljetek naponta mert nem normális a túl sok beszélgetés, és amúgy is elunnátok egymást a napi 1 perc beszélgetésben. Gratula.
Szóval nem, rohadtul nem normális, csak sokan még fel sem fogják a kérdést.
5 Percet beszéltek, a kettes válaszoló meg beképzelte hogy a nap 24 órájában kéne a pasijával lógnia, és nem lehetne sosem egyedül.
Ez érdekes, mert általában pont a kapcsolatok első néhány hetében van az, hogy alig lehet "szétszedni" a párocskát, mert folyton együtt akarnak lenni.
Lehet, hogy a barátnőd később lesz ragaszkodó, mert "fordítva" működik. :D
Bár szerintem nagyon kevés ez az idő, amit felsoroltál, én nem tudnék kapcsolatot fenttartani ennyi időben.
Én beszélnék vele.
Szerintem várj téliszünetig, hogy kiderüljön, hogy tényleh akar-e veled több időt tölteni, vagy csak ígérget, de van egy olyan sejtésem, hogy csak ígérget, és ez később se lesz jobb.
Ha a tanulásra fogja, az meg elég gyenge kifogás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!