Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni, felejtsem el teljesen?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki rettenetesen tetszik nekem. Nem olyan rég még írogatott nekem,beszélhettünk
Elmondta hogy tetszem neki,erre én is mondtam neki hogy ugyanígy érzek.. aztán egyszer csak megszakadt a dolog,nem keresett már
Megkérdeztem hogy akkor mi volt ez meg mi történt,és elmondta hogy összejött valakivel.. nagyon rosszul érintett ez engem,azt hittem végre összejön vele valami.. a kapcsolatukat nem szeretném tönkretenni persze,de azért annyira tetszik és annyira megfogott hogy néha úgy érzem minden áron meg akarom szerezni:( nem tudom mit csináljak. Felejtsem el vagy várjak a csodára? Valaki van még ilyen helyzetben? Ti mit tennétek?
2019. júl. 24. 01:55
1/4 anonim válasza:
Az elején nagyon szar lesz, de hosszútávon sokkal jobb, ha elfelejted. Később meg fogod magadnak köszönni, hogy a nehezebbik utat választottad.
2/4 anonim válasza:
Az elején nagyon sz@r lesz, de hosszútávon jobb, ha elfelejted. Később meg fogod magadnak köszönni, hogy a nehezebbik utat választottad, hidd el.
3/4 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, csak a fiúnak tudtommal nincs senkije és így nem is értem miért nem beszélünk már. Szerintem engedd el aztán lehet amikor nem számítassz rá újra felbukkan de ennek a valószínűsége sem a legnagyobb. Ismerj meg másokat és próbálj meg túllépni rajta, most ez a legjobb amit tehetsz:(
4/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetbe vagyok csak nekem nem mondta hogy tetszem neki.
Szerintem az a legjobb ha el felejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!